18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sirius – AIK Live Stream

Last Updated on

I runde 17 af Allsvenskan skal vi se Sirius byde AIK velkommen på deres hjemmebane, Studenternas IP, mandag d. 31/07/2023, kl. 19:00.

Hvor kan man se Sirius – AIK Live Stream?

Efter at have lidt et nederlag til Mjällby på 2-3 i sidste runde, ligger Sirius lige nu nr. 12 i Allsvenskan . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – AIK ligger på en 13. plads efter sidste uges uafgjort mod Malmö FF 0-0. Læs vores optakt til kampen mellem Sirius vs AIK, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Sirius mod AIK direkte via live stream.
  • Stadion: Studenternas IP
  • Dato: 31/07/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Sirius – AIK live stream på ViaPlay

Sirius – AIK Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 3.02 fortæller os, at Sirius har 33.11% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er AIKs chance for at vinde 43.86%, med et gennemsnitligt odds på 2.28. Dette viser at AIK ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 3.22, er der 31.06% chance for at kampen ender uafgjort.

Sirius mod AIK – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede Sirius et nederlag og fik ingen point. Christer Mattiasson’s hold mødte Mjällby. Efter 90 minutter var resultatet 2-3. Statistikker mod Mjällby viser at Sirius havde 60% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Sirius de følgende statistikker: 13 skud i angreb og 10 skud tilladt mod eget mål. Imens spillede AIK uafgjort i deres sidste kamp. Malmö FF var deres seneste modstander. Det endelige resultat for den kamp var 0-0. Mod Malmö FF, havde AIK en boldbesiddelse på 42%. I forhold til skud på mål, havde AIK i alt 2 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 9 skud imod sig.

Sirius vs AIK Form

I de seneste 10 kampe i Sveriges Allsvenskan , har værterne 4 sejre , med scoring i 8 kampe . AIK har to sejre , med mål scoret i 8 kampe. I deres seneste fem kampe på Studenternas IP, har Sirius nu vundet i alt 6 point. Imens har AIK samlet i alt 6 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Sirius vs AIK Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har Sirius indtil videre ikke vundet mod AIK , hvor AIK har vundet 6 kampe , og der har været 4 kampe, hvor de har spillet uafgjort. I gennemsnit er der blevet scoret 2.4 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Sirius i gennemsnit har scoret 0.8 mål pr. kamp , og AIK har snittet 1.6 pr. kamp. Deres seneste møde endte med en uafgjort med 0-0 da den sidste fløjte lød. Kampen blev spillet lørdag d. 29/04/2023, 15:00 på Friends Arena.

Sirius – AIK Odds på Over/Under

I Sirius’s seneste 10 Allsvenskan kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.4 mål pr. kamp . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.5 mål i AIK’s opgør. Ser man på disse seneste kampe, har Christer Mattiasson’s trup formået at score 1.60 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.80 mål pr. kamp , hvorimod Henning Bergs hold har scoret 1.10 mål og indkasseret 1.40 pr. kamp.

Sirius – AIK Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Allsvenskan kampe for Sirius, formåede begge hold at score i halvdelen af kampene , og for AIK er det samme gældende for 70% af deres kampe. Den sidste gang Sirius missede en chance for at score i en kamp var d. 1/07/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Malmö FF. AIKs uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Malmö FF på 0-0 d. 23/07/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Med et gennemsnitligt odds på 1.77 er der en sandsynlighed på 56.50% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 1.92, er der en sandsynlighed på 52.08% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Sirius – AIK live stream?


Kampen Sirius mod AIK kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Sirius og AIK?


AIK er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.28.

Før kampen, hvordan præsterer Sirius i Allsvenskan?


Sirius seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 6 nederlag, og 0 uafgjorte.