Sirius – Halmstads BK Live Stream

Runde 9 i Allsvenskan byder på Sirius mod Halmstads BK, som mødes på søndag. Kampen spilles d. 21/05/2023 kl. 17:30 på Siriuss hjemmebane: Studenternas IP.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Sirius – Halmstads BK Live Stream?

Sirius tabte deres seneste kamp med 0-3 mod Mjällby, og de ligger nu nr. 15i ligaen , mens Halmstads BK ligger på 11. pladsen efter et nederlag mod Malmö FF på 0-1 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Sirius vs Halmstads BK se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Studenternas IP
  • Dato: 21/05/2023
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se Sirius – Halmstads BK live stream på ViaPlay

Sirius – Halmstads BK Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Sirius en 56.18% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.78, mens Halmstads BK har en 23.98% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 4.17. Dette betyder at Sirius er den samlede favorit til at vinde kampen.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.60 med en sandsynlighed på 27.78%.

Sirius vs Halmstads BK Statistikker og Analyse

Sirius tabte deres seneste opgør. Mjällby var deres seneste modstander. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 0-3. Mod Mjällby, havde Sirius en boldbesiddelse på 58%. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Sirius i alt 12 skud, mens de tillod 11 skud imod sig. I deres seneste kamp forlod Halmstads BK banen med et nederlag. I den kamp, mødte søndag gæster Malmö FF. Efter 90 minutter, var resultatet 0-1. I deres kamp mod Malmö FF havde Halmstads BK følgende boldbesiddelse : 25%. Ser man på skud på mål, havde Halmstads BK de følgende statistikker: 1 skud i angreb og 16 skud tilladt mod eget mål.

Sirius vs Halmstads BK Form

Efter 8 kampe i Allsvenskan , har hjemmeholdet en præstation på 0 sejre i deres navn , og har scoret i 5 kampe . På samme tid har Halmstads BK vundet 3 gange , efter at have scoret i 5 af disse kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Sirius nu vundet ét point i deres seneste fem spillede kampe på Studenternas IP. Gæsterne har ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på udbane.

Sirius vs Halmstads BK Indbyrdes opgør

De to hold har mødtes 8 gange indtil videre, og i disse møder , har Sirius opnået 6 sejre , mens Halmstads BK har en historik der tæller én sejr , og der er en enkelt kamp, som er endt uafgjort. Disse to hold har scoret 2.4 mål i gennemsnit i deres seneste 8 indbyrdes kampe , hvor Sirius i gennemsnit har scoret 1.6 mål pr. kamp , og Halmstads BK har scoret 0.8 pr. kamp. Sidste gang de spillede, blev det uafgjort 1-1. Kampen blev spillet mandag d. 27/09/2021, 19:00 på Oerjans Vall.

Sirius – Halmstads BK Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 8 kampe, har der været et gennemsnit på 2.9 mål i Siriuss Allsvenskan opgør , mens der i gennemsnit er blevet scoret 2.8 mål i Halmstads BK’s kampe. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Christer Mattiasson’s hold formået at score et gennemsnit på 1.00 mål og indkasseret 1.88 i hver af deres tidligere kampe , hvorimod ude hold har scoret 0.88 mål og indkasseret 1.88 pr. kamp.

Sirius – Halmstads BK Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 8 Allsvenskan kampe for Sirius, formåede begge hold at score i 63% af kampene , mens Halmstads BK har set det samme ske i 38% af deres kampe. Den seneste gang Sirius ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-3 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Mjällby d. 14/05/2023. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Malmö FF d. 14/05/2023 var den seneste kamp, som Halmstads BK endte uden at score et mål. Det gennemsnitlige odds på 1.76 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 56.82%.Et gennemsnitligt odds på 1.94 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 51.55%.

FAQ

Hvor kan man se Sirius – Halmstads BK live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvilket hold mellem Sirius og Halmstads BK har størst chance for at vinde?
I denne kamp er Sirius favoritter med odds 1.78 for at vinde.

Hvordan er Sirius’s form i Allsvenskan op til kampen?
Sirius har 0 sejre, 3 nederlag, og 5 uafgjorte i deres seneste 8 kampe.

Seneste optakter fra Allsvenskan

Live Stream Fodbold » Sirius – Halmstads BK Live Stream
18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening