18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sirius – IFK Värnamo Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

I runde 11 af Allsvenskan skal vi se Sirius byde IFK Värnamo velkommen på deres hjemmebane, Studenternas IP, søndag d. 4/06/2023, kl. 17:30.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Sirius – IFK Värnamo Live Stream?

Sirius indtager lige nu 13. pladsen i Allsvenskan tabellen efter en 2-1 sejr over Brommapojkarna i deres seneste kamp. Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – IFK Värnamo sikrede sig en sejr over Hammarby med 2-0, hvilket placerer dem på en 10. plads.Læs vores optakt til kampen mellem Sirius vs IFK Värnamo se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Studenternas IP
  • Dato: 4/06/2023
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se Sirius – IFK Värnamo live stream på ViaPlay

Sirius – IFK Värnamo Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Sirius givet 50.00% chance for at vinde kampen med et odds på 2.00, mod IFK Värnamo, som kun har 29.24% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 3.42.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.45 eller 28.99%.

Sirius vs IFK Värnamo Statistikker og Analyse

Sirius vandt deres seneste opgør.Brommapojkarna var modstanderne for Christer Mattiasson’s hold.Efter 90 minutter var resultatet 2-1.Mod Brommapojkarna, havde Sirius 44% af boldbesiddelsen.I deres seneste kamp, havde Sirius 9 skud i angreb og 6 skud tilladt imod sig.Imens vandt IFK Värnamo deres seneste kamp.Hammarby var deres seneste modstander.Det endelige resultat for den kamp var 2-0.Mod Hammarby, havde IFK Värnamo en boldbesiddelse på 44%.I deres seneste kamp, blev 8 skud sendt afsted i angrebet, mens 11 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Sirius vs IFK Värnamo Form

Ud af de seneste 10 kampe i Allsvenskan, har Sirius vundet i bare én , og har scoret i 7 kampe . IFK Värnamo har 4 sejre , og har scoret i 6 kampe.I deres seneste fem spillede kampe på Studenternas IP, har værterne Sirius nu vundet i alt ét point.Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 6 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Sirius vs IFK Värnamo Indbyrdes opgør

Sirius og IFK Värnamo har i alt spillet 8 kampe mod hinanden, og ifølge statistikkerne, har Sirius opnået 5 sejre , og gæsterne har været sejrsrige i ét tilfælde , med 2 uafgjorte i alt. I gennemsnit er 3.1 mål blevet scoret i hver af disse 8 indbyrdes opgør , hvor Sirius i gennemsnit har scoret 2.5 mål pr. kamp , og IFK Värnamo har scoret 0.6 pr. kamp.I den seneste kamp tog IFK Värnamo hjem med en sejr på 2-3.Kampen blev spillet lørdag d. 10/09/2022, 15:00 på Studenternas IP.

Sirius – IFK Värnamo Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Allsvenskan kampe, som Sirius har spillet, er der blevet scoret 2.9 mål i gennemsnit, hvorimod IFK Värnamo har et gennemsnit på 2.0 mål i deres kampe. I disse kampe, har Christer Mattiasson’s hold et gennemsnit på 1.10 scorede mål og 1.80 indkasserede mål pr. kamp , og Kim Hellberg’s hold har formået at score et gennemsnit på 0.90 mål og indkasseret 1.10 i hver af deres tidligere kampe.

Sirius – IFK Värnamo Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Allsvenskan kampe for Sirius, formåede begge hold at score i 70% af kampene , og for IFK Värnamo er det samme gældende for 30% af deres kampe.Den seneste gang Sirius ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-3 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Mjällby d. 14/05/2023.Den seneste gang IFK Värnamo ikke formåede at score i ligaen var i et 0-1 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Kalmar FF d. 22/05/2023.Det gennemsnitlige odds på 1.67 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 59.88%.Et gennemsnitligt odds på 2.06 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 48.54%.

FAQ

Hvor kan man se Sirius – IFK Värnamo live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Sirius og IFK Värnamo?
Sirius er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.00.

Hvordan er Sirius’s form i Allsvenskan op til kampen?
Sirius har 1 sejr, 4 nederlag, og 5 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Seneste optakter fra Allsvenskan

Live Stream Fodbold » Sirius – IFK Värnamo Live Stream