18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Slovakiet – Rumænien live stream

Last Updated on

,

Slovakiet og Rumænien mødes onsdag d. 26/06/2024, i runde 3 af Internationals EM, med kampstart kl. 18:00 på Deutsche Bank Park .

Hvor kan man se Slovakiet – Rumænien Live Stream?

Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 2. plads efter en 1-0 sejr over Belgien, hvorimod Rumænien lige nu ligger på en 1. plads efter deres nederlag mod Ukraine på 3-0 i seneste runde.Læs vores optakt til kampen mellem Slovakiet vs Rumænien, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Slovakiet mod Rumænien direkte via live stream.

  • Stadion: Deutsche Bank Park
  • Dato: 26/06/2024
  • Kick off: kl. 18:00
  • TV Kanal: Se Slovakiet – Rumænien live stream på ViaPlay

Slovakiet – Rumænien Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Slovakiet givet 36.23% chance for at vinde kampen med et odds på 2.76, mod Rumænien, som kun har 34.25% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 2.92.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 2.84 eller 35.21%.

Slovakiet mod Rumænien – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp fik Slovakiet sejren og vandt tre point.Francesco Calzona’s hold spillede mod Belgien.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-0.Mod Belgien, havde Slovakiet 44% af boldbesiddelsen.Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Slovakiet de følgende statistikker: 10 skud i angreb og 15 skud tilladt mod eget mål.Imens vandt Rumænien deres sidste kamp.I deres seneste møde, stod Eduard Iordanescu’s hold overfor Ukraine.Kampen endte med en stilling på 3-0.Da de mødte Ukraine, havde Rumænien 34% af boldbesiddelsen.I Rumænien’s seneste kamp, skød de på mål 10 gange, mens Eduard Iordanescu hold tillod 14 skud imod sig.

Slovakiet vs Rumænien Form

Efter deres første 1 kampe, har værterne én sejr , og har scoret i én kamp . På samme tid har Rumænien vundet én gang , efter at have scoret i én af disse kampe.I deres seneste fem spillede kampe på Deutsche Bank Park, har værterne Slovakiet ikke formået at vinde nogen point.Imens har Rumænien ikke samlet nogen point sammen i deres seneste fem opgør væk fra hjemmebanen.Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en uafgjort med cifrene 1-1.

Slovakiet – Rumænien Odds på Over/Under

Slovakiet har formået at score i gennemsnit på 1.0 mål i hver af deres seneste 1 EM kampe. Imens er der i de kampe, som Rumænien har spillet, blevet scoret 3.0 mål i gennemsnit. Ser man på disse opgør, har Francesco Calzona’s hold scoret et gennemsnit på 1.00 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 0.00 mål i hver kamp , og Eduard Iordanescus trup har et gennemsnit på 3.00 scorede mål og 0.00 indkasserede mål pr. kamp.

Slovakiet – Rumænien Odds på Begge Hold Scorer

I 1 kampe, som Slovakiet og Rumænien har spillet indtil videre, var der ikke en eneste kamp, hvor begge hold scorede.Det gennemsnitlige odds på 1.87 fortæller, at der er en sandsynlighed på 53.48% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på onsdag. Det gennemsnitlige odds på 1.85 siger at der er en sandsynlighed på 54.05% for at begge hold formår at score onsdag.

FAQ

Hvor kan man se Slovakiet – Rumænien live stream?

Kampen Slovakiet mod Rumænien kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Slovakiet og Rumænien?

Slovakiet er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.76.

Hvordan er Slovakiet’s form i EM op til kampen?

Slovakiet har 1 sejr, 0 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste kamp.

Før kampen, hvordan præsterer Rumænien i EM?

Rumænien seneste kamp er endt med 1 sejre, 0 nederlag, og 0 uafgjorte.