18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sønderjyske – AC Horsens Live Stream

Last Updated on

Sønderjyske og AC Horsens mødes lørdag d. 12/08/2023 kl. 13:30, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Sydbank Park.

Hvor kan man se Sønderjyske – AC Horsens Live Stream?

Efter en 4-1 sejr over Næstved i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 6. pladsen i 1. Division tabellen . AC Horsens formåede at få skovlen under HB Køge, da de besejrede dem med 2-0 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 8. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem Sønderjyske vs AC Horsens, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Sønderjyske mod AC Horsens direkte via live stream.
  • Stadion: Sydbank Park
  • Dato: 12/08/2023
  • Kick off: kl. 13:30
  • TV Kanal: Se Sønderjyske – AC Horsens live stream på ViaPlay

Sønderjyske – AC Horsens Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Sønderjyske er favoritter i dette kommende opgør. Sønderjyske er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.93, så der er 51.81% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. AC Horsenss gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 3.39, hvilket betyder, at der er 29.50% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.60, eller 27.78%.

Sønderjyske mod AC Horsens – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp fik Sønderjyske sejren og vandt tre point. lørdag værter stod overfor Næstved i den kamp. Kampen endte med et resultat på 4-1. I deres seneste kamp kom AC Horsens fra banen med en sejr. I den kamp, mødte lørdag gæster HB Køge. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-0.

Sønderjyske vs AC Horsens Form

I deres 3 spillede kampe i denne sæson af 1. Division , har værterne fejret én sejr , med scoring i alle kampe . Gæsterne har formået at sikre én sejr , med scoring i to kampe. I deres seneste fem kampe på Sydbank Park, har Sønderjyske ikke vundet nogen point. Deres modstander, AC Horsens, har ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på udebane.

Sønderjyske – AC Horsens Odds på Over/Under

Sønderjyske har i gennemsnit scoret 3.7 mål i hver af deres seneste 3 1. Division kampe . På den anden side, har AC Horsens’s kampe haft et gennemsnit på 2.0 mål. Ser man på disse seneste kampe, har hjemmeholdet scoret 2.00 mål og indkasseret 1.67 pr. kamp , og ude hold har formået at score et gennemsnit på 1.00 mål og indkasseret 1.00 i hver af deres tidligere kampe.

Sønderjyske – AC Horsens Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i hver af Sønderjyske’s seneste 3 1. Division kampe . AC Horsens’s hold har haft det samme udfald i en tredjedel. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, AaB d. 29/07/2023 var den seneste kamp, som AC Horsens endte uden at score et mål. Det gennemsnitlige odds på 1.57 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på lørdag er 63.69%.Et gennemsnitligt odds på 2.27 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den lørdag er 44.05%.

FAQ

Hvor kan man se Sønderjyske – AC Horsens live stream?


Kampen Sønderjyske mod AC Horsens kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Sønderjyske og AC Horsens har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Sønderjyske favoritter med odds 1.93 for at vinde.

Hvordan er Sønderjyske’s form i 1. Division op til kampen?


Sønderjyske har 1 sejr, 1 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 3 kampe.