18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sønderjyske – Fredericia Live Stream

Last Updated on

Runde 2 i 1. Division byder på Sønderjyske mod Fredericia, som mødes på fredag. Kampen spilles d. 28/07/2023 kl. 19:00 på Sønderjyskes hjemmebane: Sydbank Park.

Hvor kan man se Sønderjyske – Fredericia Live Stream?

I sidste uge spillede Sønderjyske uafgjort 1-1 mod Vendsyssel FF, og de ligger lige nu på 6. pladsen i 1. Division tabellen . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Fredericia indkasserede et nederlag mod Hobro IK på 0-2, og de ligger inden denne uges kamp nr. 10. Læs vores optakt til kampen mellem Sønderjyske vs Fredericia, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Sønderjyske mod Fredericia direkte via live stream.
  • Stadion: Sydbank Park
  • Dato: 28/07/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Sønderjyske – Fredericia live stream på ViaPlay

Sønderjyske – Fredericia Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Sønderjyske givet 63.29% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.58. Fredericia har derimod 21.19% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 4.72. Disse odds gør Sønderjyske til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 24.51% med et odds på 4.08.

Sønderjyske mod Fredericia – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp, opnåede Sønderjyske 1 point fra en uafgjort. fredag værter stod overfor Vendsyssel FF i den kamp. Efter 90 minutter var resultatet 1-1. Imens tabte Fredericia deres sidste kamp. fredag gæster spillede mod Hobro IK. Ved slutfløjtet viste måltavlen 0-2.

Sønderjyske vs Fredericia Form

Efter 1 kampe i 1. Division , har Sønderjyske vundet i 0 , efter at have scoret i bare én af disse kampe . Fredericia har en statistik på 0 sejre i deres seneste 10 kampe , efter at have scoret i 0 af disse kampe. I deres seneste fem kampe på Sydbank Park, har Sønderjyske ikke vundet nogen point. Gæsterne har ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på udbane.

Sønderjyske – Fredericia Odds på Over/Under

Gennem de seneste 1 1. Division kampe, som Sønderjyske har spillet, er der blevet scoret 2.0 mål i gennemsnit , men i Fredericia’s 1. Division kampe har holdet ikke været i stand til at score et mål.

Sønderjyske – Fredericia Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 1 1. Division kampe for Sønderjyske, formåede begge hold at score i alle kampene , mens det samme aldrig skete i nogen af Fredericia’s kampe Fredericias nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Hobro IK på 0-2 d. 23/07/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Det gennemsnitlige odds på 1.56 fortæller, at der er en sandsynlighed på 64.10% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på fredag. Det gennemsnitlige odds på 2.28 siger at der er en sandsynlighed på 43.86% for at begge hold formår at score fredag.

FAQ

Hvor kan man se Sønderjyske – Fredericia live stream?


Kampen Sønderjyske mod Fredericia kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Sønderjyske og Fredericia?


Sønderjyske er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.58.

Hvordan er Sønderjyske’s form i 1. Division op til kampen?


Sønderjyske har 0 sejre, 0 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste kamp.

Hvordan er Fredericia’s form i 1. Division op til kampen?


Fredericia har 0 sejre, 1 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste kamp.