18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sønderjyske – Kolding IF Live Stream

Last Updated on

,

I runde 32 af 1. Division skal vi se Sønderjyske byde Kolding IF velkommen på deres hjemmebane, Sydbank Park, søndag d. 2/06/2024, kl. 14:00.

Hvor kan man se Sønderjyske – Kolding IF Live Stream?

Forud for kampen, ligger Sønderjyske lige nu på en 1. plads i 1. Division tabellen efter en uafgjort mod Hobro IK 2-2 i seneste kamp . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Kolding IF indkasserede et nederlag mod AaB på 2-3, og de ligger inden denne uges kamp nr. 3. Læs vores optakt til kampen mellem Sønderjyske vs Kolding IF, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Sønderjyske mod Kolding IF direkte via live stream.
  • Stadion: Sydbank Park
  • Dato: 2/06/2024
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se Sønderjyske – Kolding IF live stream på ViaPlay

Sønderjyske – Kolding IF Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.77 fortæller os, at Sønderjyske har 56.50% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Kolding IFs chance for at vinde 26.67%, med et gennemsnitligt odds på 3.75. Dette viser at Sønderjyske ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 3.87, er der 25.84% chance for at kampen ender uafgjort.

Sønderjyske mod Kolding IF – Statistikker og Analyse

Sønderjyske spillede uafgjort i holdets seneste kamp. søndag værter stod overfor Hobro IK i den kamp. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 2-2. Imens tabte Kolding IF deres sidste kamp. søndag gæster var oppe mod AaB. Efter 90 minutter, var resultatet 2-3.

Sønderjyske vs Kolding IF Form

I deres seneste ti 1. Division kampe , har Sønderjyske vundet i 6 , efter at have scoret i 7 af disse kampe . På samme tid har Kolding IF vundet 4 gange , med mål scoret i 8 kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Sydbank Park, har værterne Sønderjyske nu vundet i alt 13 point. I mellemtiden har Kolding IF vundet 9 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Sønderjyske – Kolding IF Odds på Over/Under

I Sønderjyske’s seneste 10 1. Division kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 1.8 mål pr. kamp . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.6 mål i Kolding IF’s opgør. Ser man på disse opgør, har hjemmeholdet scoret 1.40 mål og indkasseret 0.40 pr. kamp . Ude hold har i gennemsnit scoret 2.00 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.60 mål pr. kamp.

Sønderjyske – Kolding IF Odds på Begge Hold Scorer

20% af Sønderjyske’s seneste 10 kampe i 1. Division er endt med at begge hold i opgøret scorede , mens det samme er gældende for 60% af Kolding IF’s kampe. Den sidste gang Sønderjyske missede en chance for at score i en kamp var d. 17/05/2024, da de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Vendsyssel FF. Kolding IFs seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Sønderjyske d. 26/04/2024. Med et gennemsnitligt odds på 1.52 er der 65.79% chance for at begge hold scorer i kampen på søndag.Med et gennemsnitligt odds på 2.36, er der 42.37% chance for at ingen af holdene scorer i kampen søndag.

FAQ

Hvor kan man se Sønderjyske – Kolding IF live stream?


Kampen Sønderjyske mod Kolding IF kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Sønderjyske og Kolding IF?


Sønderjyske er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.77.

Hvordan er Sønderjyske’s form i 1. Division op til kampen?


Sønderjyske har 6 sejre, 1 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Kolding IF’s form i 1. Division op til kampen?


Kolding IF har 4 sejre, 2 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.