18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sønderjyske – Næstved Live Stream

Last Updated on

Sønderjyske og Næstved mødes søndag d. 26/11/2023, i runde 17 af Danmarks 1. Division, med kampstart kl. 19:00 på Sydbank Park .

Hvor kan man se Sønderjyske – Næstved Live Stream?

Efter en sejr over HB Køge på 4-1, ligger Sønderjyske lige nu på en 2. plads i 1. Division tabellen , hvorimod Næstved spillede uafgjort i deres seneste kamp mod AaB med 1-1 og nu er placeret som nr. 12. Læs vores optakt til kampen mellem Sønderjyske vs Næstved, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Sønderjyske mod Næstved direkte via live stream.
  • Stadion: Sydbank Park
  • Dato: 26/11/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Sønderjyske – Næstved live stream på ViaPlay

Sønderjyske – Næstved Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Sønderjyske er favoritter i dette kommende opgør. Sønderjyske er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.24, så der er 80.65% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Næstveds gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 9.12, hvilket betyder, at der er 10.96% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 5.76, eller 17.36%.

Sønderjyske mod Næstved – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp fik Sønderjyske sejren og vandt tre point. HB Køge var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 4-1. Imens fik Næstved ét point med fra deres seneste kamp, som endte uafgjort. I den kamp, mødte søndag gæster AaB. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-1.

Sønderjyske vs Næstved Form

I de seneste 10 kampe i Danmarks 1. Division , har værterne 8 sejre , med scoring i alle kampe . Næstved har en statistik på én sejr i deres navn , med mål scoret i 8 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Sønderjyske vundet 13 point i deres seneste fem kampe på Sydbank Park. Deres modstander, Næstved, har vundet ét point i deres seneste fem kampe på udebane.

Sønderjyske – Næstved Odds på Over/Under

Sønderjyske har formået at score i gennemsnit på 3.7 mål i hver af deres seneste 10 1. Division kampe , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.1 mål i Næstved’s kampe. Ser man på disse seneste kampe, har hjemmeholdet hold formået at score et gennemsnit på 2.80 mål og indkasseret 0.90 i hver af deres tidligere kampe , udeholdet har formået at notere 1.20 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.90 mål pr. kamp.

Sønderjyske – Næstved Odds på Begge Hold Scorer

Sønderjyske har haft 60% af deres seneste 10 1. Division opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , mens det samme er gældende for 70% af Næstved’s kampe. Næstveds nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Hillerød Fodbold på 0-1 d. 6/11/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Det gennemsnitlige odds på 1.80 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 55.56%.Et gennemsnitligt odds på 1.89 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 52.91%.

FAQ

Hvor kan man se Sønderjyske – Næstved live stream?


Kampen Sønderjyske mod Næstved kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Sønderjyske og Næstved?


Sønderjyske er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.24.

Før kampen, hvordan præsterer Sønderjyske i 1. Division?


Sønderjyske seneste 10 kampe er endt med 8 sejre, 0 nederlag, og 2 uafgjorte.

Hvordan er Næstved’s form i 1. Division op til kampen?


Næstved har 1 sejr, 4 nederlag, og 5 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.