18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Southampton – Liverpool Live Stream

SE FODBOLD*

Southampton og Liverpool mødes søndag d. 28/05/2023, i runde 38 af Englands Premier League, med kampstart kl. 17:30 på St. Mary’s Stadium .


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Southampton – Liverpool Live Stream?

Southampton tabte deres seneste kamp med 1-3 mod Brighton, og de ligger nu nr. 20i ligaen. Liverpool indtager 5. pladsen efter deres 1-1 uafgjort mod Aston Villa.Læs vores optakt til kampen mellem Southampton vs Liverpool se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

Southampton – Liverpool Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Southampton en 13.89% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 7.20, mens Liverpool har en 72.46% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.38. Dette betyder at Liverpool er den samlede favorit til at vinde kampen.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 5.36 med en sandsynlighed på 18.66%.

Southampton vs Liverpool Statistikker og Analyse

Southampton tabte deres seneste opgør.Ruben Selles’s hold spillede mod Brighton.Efter 90 minutter var resultatet 1-3.Mod Brighton, havde Southampton en boldbesiddelse på 38%.Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Southampton de følgende statistikker: 5 skud i angreb og 26 skud tilladt mod eget mål.Imens spillede Liverpool uafgjort i deres seneste kamp.Jürgen Klopp’s hold var oppe mod Aston Villa.Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-1.Da de mødte Aston Villa, havde Liverpool 66% af boldbesiddelsen.Hvis vi ser på skud på mål, havde Liverpool i alt 10 skud, mens de tillod 6 skud imod sig.

Southampton vs Liverpool Form

Ud af de seneste 10 kampe i Premier League, har værterne 0 sejre , med mål scoret i 6 kampe . Liverpool har 7 sejre , med mål scoret i 9 kampe.Ser man på hjemme- og udeform, har Southampton i deres seneste fem kampe på St. Mary’s Stadium vundet ét point.Gæsterne har nu vundet 10 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Southampton vs Liverpool Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold, har Southampton opnået én sejr , hvor Liverpool har vundet 9 kampe . Disse to hold har scoret 3.0 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe . Southampton har i gennemsnit scoret 0.5 mål pr. kamp , mens Liverpool i gennemsnit har scoret 2.5 mål pr. kamp.Deres seneste kamp endte med en sejr på 1-3 til Liverpool.Kampen blev spillet lørdag d. 12/11/2022, 17:00 på Anfield.

Southampton – Liverpool Odds på Over/Under

I Southampton’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.8 mål pr. kamp, hvorimod Liverpool har et gennemsnit på 3.3 mål i deres kampe. I disse kampe, har Ruben Selles’s hold et gennemsnit på 1.20 scorede mål og 2.60 indkasserede mål pr. kamp , og Jürgen Klopps trup har et gennemsnit på 2.30 scorede mål og 1.00 indkasserede mål pr. kamp.

Southampton – Liverpool Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i 60% af 10 kampe, som Southampton og Liverpool har spillet indtil nu.Southamptons seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Fulham d. 13/05/2023.Den seneste gang Liverpool ikke formåede at score i ligaen var i en 0-0 uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Chelsea d. 4/04/2023.Det gennemsnitlige odds på 1.57 fortæller, at der er en sandsynlighed på 63.69% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på søndag. Det gennemsnitlige odds på 2.29 siger at der er en sandsynlighed på 43.67% for at begge hold formår at score søndag.

FAQ

Hvor kan man se Southampton – Liverpool live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvilket hold mellem Southampton og Liverpool har størst chance for at vinde?
I denne kamp er Liverpool favoritter med odds 1.38 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Southampton i Premier League?
Southampton seneste 10 kampe er endt med 0 sejre, 8 nederlag, og 2 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Liverpool i Premier League?
Liverpool seneste 10 kampe er endt med 7 sejre, 0 nederlag, og 3 uafgjorte.

Seneste optakter fra Premier League

Live Stream Fodbold » Southampton – Liverpool Live Stream