18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tottenham – Aston Villa Live Stream

Last Updated on

Tottenham og Aston Villa mødes søndag d. 26/11/2023, i runde 13 af Englands Premier League, med kampstart kl. 15:00 på Tottenham Hotspur Stadium .

Hvor kan man se Tottenham – Aston Villa Live Stream?

Deres seneste kamp mod Wolverhampton endte i skuffelse, da Tottenham tabte med 1-2 og befinder sig lige nu på 4. pladsen i Premier League . Aston Villa formåede at få skovlen under Fulham, da de besejrede dem med 3-1 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 5. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem Tottenham vs Aston Villa, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Tottenham mod Aston Villa direkte via live stream.
  • Stadion: Tottenham Hotspur Stadium
  • Dato: 26/11/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Tottenham – Aston Villa live stream på ViaPlay

Tottenham – Aston Villa Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 2.32 fortæller os, at Tottenham har 43.10% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Aston Villas chance for at vinde 36.36%, med et gennemsnitligt odds på 2.75. Dette viser at Tottenham ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 3.81, er der 26.25% chance for at kampen ender uafgjort.

Tottenham mod Aston Villa – Statistikker og Analyse

Tottenhams seneste så dem indkassere et nederlag. Wolverhampton var modstanderne for Ange Postecoglou’s hold. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-2. Da de mødte Wolverhampton, havde Tottenham 58% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Tottenham de følgende statistikker: 6 skud i angreb og 17 skud tilladt mod eget mål. Imens vandt Aston Villa deres seneste kamp. I den kamp, mødte Unai Emery’s hold Fulham. Kampen endte med en stilling på 3-1. Da de mødte Fulham, havde Aston Villa 51% af boldbesiddelsen. Ser man på skud på mål, havde Aston Villa de følgende statistikker: 12 skud i angreb og 9 skud tilladt mod eget mål.

Tottenham vs Aston Villa Form

Ud af de seneste 10 kampe i Premier League , har hjemmeholdet en præstation på 7 sejre i deres navn , og har scoret i alle kampe . Gæsterne har formået at sikre 7 sejre , med scoring i 8 kampe. I deres seneste fem kampe på Tottenham Hotspur Stadium, har Tottenham nu vundet i alt 12 point. I mellemtiden har Aston Villa vundet 7 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Tottenham vs Aston Villa Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Tottenham og Aston Villa , har Tottenham en historik på 7 sejre , hvorimod Aston Villa har opnået 3 sejre . I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 3.2 mål , hvor Tottenham i gennemsnit har scoret 2.1 mål pr. kamp , mens Aston Villa i gennemsnit har scoret 1.1 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Aston Villa på 1-2. Kampen blev spillet lørdag d. 13/05/2023, 15:00 på Villa Park.

Tottenham – Aston Villa Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Tottenham har spillet, er der blevet scoret 3.3 mål i gennemsnit . På den anden side, har Aston Villa’s kampe haft et gennemsnit på 3.6 mål. Når det gælder disse opgør, har Ange Postecoglou’s hold et gennemsnit på 2.00 scorede mål og 1.30 indkasserede mål pr. kamp , og Unai Emerys trup har et gennemsnit på 2.40 scorede mål og 1.20 indkasserede mål pr. kamp.

Tottenham – Aston Villa Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i 70% af kampe spillet af Tottenham og Aston Villa. Aston Villas seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Nottingham F. d. 5/11/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.43 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 69.93%.Et gennemsnitligt odds på 2.66 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 37.59%.

FAQ

Hvor kan man se Tottenham – Aston Villa live stream?


Kampen Tottenham mod Aston Villa kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Tottenham og Aston Villa har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Tottenham favoritter med odds 2.32 for at vinde.

Hvordan er Tottenham’s form i Premier League op til kampen?


Tottenham har 7 sejre, 2 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.