18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tottenham – Aston Villa Live Stream

Last Updated on

Tottenham og Aston Villa mødes søndag d. 26/11/2023 kl. 15:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Tottenham Hotspur Stadium.

Hvor kan man se Tottenham – Aston Villa Live Stream?

Efter et nederlag til Wolverhampton på 1-2 i deres seneste kamp, ligger Tottenham lige nu på 4. pladsen i Premier League . På den anden side, Aston Villa kunne notere en 3-1 sejr mod Fulham, og de ligger lige nu på en 5. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Tottenham vs Aston Villa, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Tottenham mod Aston Villa direkte via live stream.
  • Stadion: Tottenham Hotspur Stadium
  • Dato: 26/11/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Tottenham – Aston Villa live stream på ViaPlay

Tottenham – Aston Villa Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Tottenham givet 43.10% chance for at vinde kampen med et odds på 2.32, mod Aston Villa, som kun har 36.36% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 2.75. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.81 eller 26.25%.

Tottenham mod Aston Villa – Statistikker og Analyse

Tottenhams seneste så dem indkassere et nederlag. Ange Postecoglou’s hold stod overfor Wolverhampton i den kamp. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 1-2. Da de mødte Wolverhampton, havde Tottenham 58% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Tottenham de følgende statistikker: 6 skud i angreb og 17 skud tilladt mod eget mål. I deres seneste kamp kom Aston Villa fra banen med en sejr. Fulham var deres seneste modstander. Ved slutfløjtet viste måltavlen 3-1. I deres kamp mod Fulham havde Aston Villa følgende boldbesiddelse : 51%. Hvis vi ser på skud på mål, havde Aston Villa i alt 12 skud, mens de tillod 9 skud imod sig.

Tottenham vs Aston Villa Form

I de seneste 10 kampe i Englands Premier League , har værterne 7 sejre , efter at have scoret i alle disse kampe . På samme tid har Aston Villa vundet 7 gange , mens de har scoret i 8 af dem. I deres seneste fem kampe på Tottenham Hotspur Stadium, har Tottenham nu vundet i alt 12 point. I mellemtiden har Aston Villa vundet 7 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Tottenham vs Aston Villa Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Tottenham og Aston Villa , har Tottenham en historik på 7 sejre , hvorimod Aston Villa har opnået 3 sejre . Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 3.2 mål pr. kamp . Tottenham har i gennemsnit scoret 2.1 mål pr. kamp , mens Aston Villa i gennemsnit har scoret 1.1 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Aston Villa på 1-2. Kampen blev spillet lørdag d. 13/05/2023, 15:00 på Villa Park.

Tottenham – Aston Villa Odds på Over/Under

I Tottenham’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.3 mål pr. kamp . Imens er der i de kampe, som Aston Villa har spillet, blevet scoret 3.6 mål i gennemsnit. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Ange Postecoglou’s trup scoret 2.00 mål og indkasseret 1.30 pr. kamp , og Unai Emery’s hold har formået at score et gennemsnit på 2.40 mål og indkasseret 1.20 i hver af deres tidligere kampe.

Tottenham – Aston Villa Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 70% af kampe både for værterne, Tottenham, og gæsterne, Aston Villa. Den seneste gang Aston Villa missede chancen for at score i en kamp var d. 5/11/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Nottingham F.. Det gennemsnitlige odds på 1.43 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 69.93%.Et gennemsnitligt odds på 2.66 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 37.59%.

FAQ

Hvor kan man se Tottenham – Aston Villa live stream?


Kampen Tottenham mod Aston Villa kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Tottenham og Aston Villa?


Tottenham er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.32.

Hvordan er Tottenham’s form i Premier League op til kampen?


Tottenham har 7 sejre, 2 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Aston Villa i Premier League?


Aston Villa seneste 10 kampe er endt med 7 sejre, 2 nederlag, og 1 uafgjorte.