18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tottenham – Bournemouth Live Stream

Last Updated on

Tottenham og Bournemouth mødes søndag d. 31/12/2023, i runde 20 af Englands Premier League, med kampstart kl. 15:00 på Tottenham Hotspur Stadium .

Hvor kan man se Tottenham – Bournemouth Live Stream?

Forud for kampen, ligger Tottenham nr. 5 i Premier League tabellen efter en sejr over Everton 2-1 i sidste , hvorimod Bournemouth lige nu ligger på en 12. plads efter deres nederlag mod Fulham på 3-0 i seneste runde. Læs vores optakt til kampen mellem Tottenham vs Bournemouth, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Tottenham mod Bournemouth direkte via live stream.
  • Stadion: Tottenham Hotspur Stadium
  • Dato: 31/12/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Tottenham – Bournemouth live stream på ViaPlay

Tottenham – Bournemouth Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Tottenham givet 59.17% chance for at vinde kampen med et odds på 1.69, mod Bournemouth, som kun har 23.53% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 4.25. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 4.36 eller 22.94%.

Tottenham mod Bournemouth – Statistikker og Analyse

Tottenham vandt holdets seneste kamp. Everton var modstanderne for Ange Postecoglou’s hold. Kampen endte med et resultat på 2-1. Mod Everton, havde Tottenham 61% af boldbesiddelsen. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Tottenham i alt 13 skud, mens de tillod 18 skud imod sig. Imens sikrede Bournemouth sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp. Fulham var deres seneste modstander. Det endelige resultat for den kamp var 3-0. Statistikker mod Fulham viser at Bournemouth havde 42% af boldbesiddelsen. Ser man på skud på mål, havde Bournemouth de følgende statistikker: 16 skud i angreb og 8 skud tilladt mod eget mål.

Tottenham vs Bournemouth Form

Ud af de seneste 10 kampe i Premier League , har værterne fejret 5 sejre , efter at have scoret i alle disse kampe . Bournemouth har en statistik på 7 sejre i deres seneste 10 kampe , med mål scoret i alle kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Tottenham Hotspur Stadium, har værterne Tottenham nu vundet i alt 6 point. Deres modstander, Bournemouth, har vundet 12 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Tottenham vs Bournemouth Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har værterne været sejrsrige 7 gange , og gæsterne har været sejrsrige to gange , og der har været én af kampene, hvor de har spillet uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 3.3 mål . Tottenham har snittet 2.4 mål i hver kamp , og Bournemouth havde et gennemsnit på 0.9 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Tottenham på 2-0. Kampen blev spillet lørdag d. 26/08/2023, 12:30 på Vitality Stadium.

Tottenham – Bournemouth Odds på Over/Under

I Tottenham’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.5 mål pr. kamp , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.6 mål i Bournemouth’s kampe. Ser man på disse seneste kampe, har Ange Postecoglou’s hold et gennemsnit på 1.90 scorede mål og 1.60 indkasserede mål pr. kamp . Ange Postecoglou’s hold har i gennemsnit scoret 2.20 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.40 mål pr. kamp.

Tottenham – Bournemouth Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 80% af Tottenham’s seneste 10 Premier League kampe , og for Bournemouth er det samme gældende for 60% af deres kampe. Den seneste gang Bournemouth ikke formåede at score i ligaen var i et 0-3 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Everton d. 7/10/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.42 er der en sandsynlighed på 70.42% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.69, er der en sandsynlighed på 37.17% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Tottenham – Bournemouth live stream?


Kampen Tottenham mod Bournemouth kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Tottenham og Bournemouth?


Tottenham er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.69.

Hvordan er Tottenham’s form i Premier League op til kampen?


Tottenham har 5 sejre, 4 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.