18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tottenham – Brentford Live Stream

Last Updated on

, ,
Fodbold Live Stream

Tottenham og Brentford mødes lørdag d. 20/05/2023, i runde 37 af Englands Premier League, med kampstart kl. 13:30 på Tottenham Hotspur Stadium .


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Tottenham – Brentford Live Stream?

Tottenham tabte deres seneste kamp med 1-2 mod Aston Villa, og de ligger nu nr. 7i ligaen , mens Brentford rangerer som nr. 9 efter en sejr mod West Ham på 2-0 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Tottenham vs Brentford se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Tottenham Hotspur Stadium
  • Dato: 20/05/2023
  • Kick off: kl. 13:30
  • TV Kanal: Se Tottenham – Brentford live stream på ViaPlay

Tottenham – Brentford Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Tottenham en 53.76% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.86, mens Brentford har en 25.51% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 3.92. Dette betyder at Tottenham er den samlede favorit til at vinde kampen.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.83 med en sandsynlighed på 26.11%.

Tottenham vs Brentford Statistikker og Analyse

Tottenhams seneste så dem indkassere et nederlag. Ryan Mason’s hold spillede mod Aston Villa. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-2. Statistikker mod Aston Villa viser at Tottenham havde 51% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Tottenham de følgende statistikker: 4 skud i angreb og 7 skud tilladt mod eget mål. Imens vandt Brentford deres seneste kamp. I den kamp, mødte Thomas Frank’s hold West Ham. Det endelige resultat for den kamp var 2-0. I deres kamp mod West Ham, havde Brentford 53% af bolden. I Brentford’s seneste kamp, skød de på mål 22 gange, mens Thomas Frank hold tillod 5 skud imod sig.

Tottenham vs Brentford Form

Ud af de seneste 10 kampe i Premier League , har værterne 3 sejre , og har scoret i alle kampe . På samme tid har Brentford vundet 3 gange , og har scoret i 7 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Tottenham vundet 10 point i deres seneste fem kampe på Tottenham Hotspur Stadium. Gæsterne har nu vundet 4 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Tottenham vs Brentford Indbyrdes opgør

Tottenham og Brentford har i alt spillet 3 kampe mod hinanden, og ifølge statistikkerne , har Tottenham vundet én kamp , og lørdagens gæster har endnu ikke sikret en eneste sejr , og der er 2 kampe, som er endt uafgjort. I gennemsnit er der blevet scoret 2.0 mål i de seneste 3 indbyrdes kampe . 1.3 mål pr. kamp er gået til Tottenham , og Brentford havde et gennemsnit på 0.7 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en uafgjort med cifrene 2-2. Kampen blev spillet mandag d. 26/12/2022, 14:30 på Gtech Community Stadium.

Tottenham – Brentford Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Tottenham har spillet, er der blevet scoret 4.2 mål i gennemsnit , hvorimod Brentford har et gennemsnit på 2.4 mål i deres kampe. Når det gælder disse opgør, har Ryan Mason’s trup scoret 1.90 mål og indkasseret 2.30 pr. kamp . Ryan Mason’s hold har i gennemsnit scoret 1.20 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.20 mål pr. kamp.

Tottenham – Brentford Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Premier League kampe for Tottenham, formåede begge hold at score i 90% af kampene , mens Brentford har set det samme ske i halvdelen af deres kampe. Den seneste gang Tottenham ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Wolverhampton d. 4/03/2023. Brentfords seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Liverpool d. 6/05/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.64 fortæller, at der er en sandsynlighed på 60.98% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på lørdag. Det gennemsnitlige odds på 2.15 siger at der er en sandsynlighed på 46.51% for at begge hold formår at score lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Tottenham – Brentford live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Tottenham og Brentford?
Tottenham er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.86.

Hvordan er Tottenham’s form i Premier League op til kampen?
Tottenham har 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Seneste optakter fra Premier League

Live Stream Fodbold » Tottenham – Brentford Live Stream