18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tottenham – Luton Live Stream

Last Updated on

Tottenham og Luton mødes lørdag d. 30/03/2024, i runde 30 af Englands Premier League, med kampstart kl. 16:00 på Tottenham Hotspur Stadium .

Hvor kan man se Tottenham – Luton Live Stream?

Tottenham tabte deres seneste kamp med 0-3 mod Fulham, og de ligger nu nr. 5i ligaen , mens Luton rangerer som nr. 17 efter at have spillet uafgjort mod Nottingham F. 1-1 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Tottenham vs Luton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Tottenham mod Luton direkte via live stream.
  • Stadion: Tottenham Hotspur Stadium
  • Dato: 30/03/2024
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Tottenham – Luton live stream på ViaPlay

Tottenham – Luton Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Tottenham givet 82.64% chance for at vinde kampen med et odds på 1.21, mod Luton, som kun har 9.12% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 10.96. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 7.26 eller 13.77%.

Tottenham mod Luton – Statistikker og Analyse

Tottenham tabte holdets seneste kamp. Ange Postecoglou’s hold mødte Fulham. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 0-3. I deres kamp mod Fulham, havde Tottenham den følgende boldbesiddelse: 57%. I forhold til skud på mål, havde Tottenham i alt 14 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 16 skud imod sig. Imens spillede Luton uafgjort i deres sidste kamp. Nottingham F. var deres seneste modstander. Det endelige resultat for den kamp var 1-1. I deres kamp mod Nottingham F. havde Luton følgende boldbesiddelse : 60%. I deres seneste kamp, blev 10 skud sendt afsted i angrebet, mens 16 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Tottenham vs Luton Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har hjemmeholdet en præstation på 5 sejre i deres navn , mens de har scoret i 9 af dem . Gæsterne har formået at sikre én sejr , med mål scoret i alle kampe. I deres seneste fem kampe på Tottenham Hotspur Stadium, har Tottenham nu vundet i alt 12 point. Imens har Luton samlet i alt 3 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Tottenham vs Luton Indbyrdes opgør

Gennem et samlet antal på 1 kampe de to hold har spillet mod hinanden , har Tottenham vundet én kamp , hvorimod Luton indtil videre endnu ikke har formået at vinde mod Tottenham . Disse to hold har scoret 1.0 mål i gennemsnit i deres seneste 1 indbyrdes kampe , hvor Tottenham i gennemsnit har scoret 1.0 mål pr. kamp , mens Luton i gennemsnit har scoret 0.0 mål pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 1-0 til Tottenham. Kampen blev spillet lørdag d. 7/10/2023, 12:30 på Kenilworth Road.

Tottenham – Luton Odds på Over/Under

Tottenham har formået at score i gennemsnit på 4.0 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe , mens der i gennemsnit er blevet scoret 4.2 mål i Luton’s kampe. I disse kampe, har Ange Postecoglou’s hold scoret et gennemsnit på 2.20 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.80 mål i hver kamp , og Rob Edwards’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.90 mål og indkasseret 2.30 i hver af deres tidligere kampe.

Tottenham – Luton Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 80% af Tottenham’s seneste 10 Premier League kampe , og for Luton er det samme gældende for 90% af deres kampe. Tottenhams nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Fulham på 0-3 d. 16/03/2024 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Den seneste gang Luton ikke formåede at score i ligaen var i et 0-1 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United d. 11/11/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.59 fortæller, at der er en sandsynlighed på 62.89% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på lørdag. Det gennemsnitlige odds på 2.23 siger at der er en sandsynlighed på 44.84% for at begge hold formår at score lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Tottenham – Luton live stream?


Kampen Tottenham mod Luton kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Tottenham og Luton?


Tottenham er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.21.

Hvordan er Tottenham’s form i Premier League op til kampen?


Tottenham har 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Luton i Premier League?


Luton seneste 10 kampe er endt med 1 sejre, 5 nederlag, og 4 uafgjorte.