18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tottenham – Manchester United Live Stream

SE FODBOLD*

Tottenham møder Manchester United i runde 2 af Premier League lørdag d. 19/08/2023, kl. 18:30 på deres hjemmebane Tottenham Hotspur Stadium.

Hvor kan man se Tottenham – Manchester United Live Stream?

I sidste uge spillede Tottenham uafgjort 2-2 mod Brentford, og de ligger lige nu på 9. pladsen i Premier League tabellen, mens Manchester United rangerer som nr. 7 efter en sejr mod Wolverhampton på 1-0 i seneste kamp.Læs vores optakt til kampen mellem Tottenham vs Manchester United, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Tottenham mod Manchester United direkte via live stream.

Tottenham – Manchester United Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Manchester United er favoritter i dette kommende opgør. Tottenham er blevet givet et gennemsnitligt odds på 2.83, så der er 35.34% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Manchester Uniteds gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 2.35, hvilket betyder, at der er 42.55% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.65, eller 27.40%.

Tottenham mod Manchester United – Statistikker og Analyse

Tottenham spillede uafgjort i deres seneste opgør.Ange Postecoglou’s hold mødte Brentford.Efter 90 minutter var resultatet 2-2.I deres kamp mod Brentford, havde Tottenham den følgende boldbesiddelse: 67%.Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Tottenham de følgende statistikker: 18 skud i angreb og 11 skud tilladt mod eget mål.Imens vandt Manchester United deres sidste kamp.Erik ten Hag’s hold spillede mod Wolverhampton.Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-0.Statistikker mod Wolverhampton viser at Manchester United havde 56% af boldbesiddelsen.Ser man på skud på mål, havde Manchester United de følgende statistikker: 15 skud i angreb og 21 skud tilladt mod eget mål.

Tottenham vs Manchester United Form

Efter at have spillet 1 kampe i Premier League, har Tottenham vundet i 0 , efter at have scoret i bare én af disse kampe . Manchester United har én sejr , mens de har scoret i én af dem.Ser man på formen hjemme og ude, har Tottenham nu nul point i deres seneste fem spillede kampe på Tottenham Hotspur Stadium.Når det gælder gæsterne, har de ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Tottenham vs Manchester United Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold, har Tottenham formået at vinde én gang , hvor Manchester United har vundet 7 kampe . Der har også været 2 uafgjorte. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 3.4 mål pr. kamp . Tottenham har i gennemsnit scoret 1.4 mål pr. kamp , og Manchester United har snittet 2.0 pr. kamp.Sidste gang de spillede, blev det uafgjort 2-2.Kampen blev spillet torsdag d. 27/04/2023, 21:15 på Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham – Manchester United Odds på Over/Under

Gennem de seneste 1 Premier League kampe, som Tottenham har spillet, er der blevet scoret 4.0 mål i gennemsnit , mens der i gennemsnit er blevet scoret 1.0 mål i Manchester United’s kampe.

Tottenham – Manchester United Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 1 Premier League kampe for Tottenham, formåede begge hold at score i alle kampene , mens der ikke var sådan nogle kampe blandt Manchester United’s opgør. Det gennemsnitlige odds på 1.49 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på lørdag er 67.11%.Et gennemsnitligt odds på 2.48 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den lørdag er 40.32%.

FAQ

Hvor kan man se Tottenham – Manchester United live stream?

Kampen Tottenham mod Manchester United kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Tottenham og Manchester United har størst chance for at vinde?

I denne kamp er Manchester United favoritter med odds 2.35 for at vinde.

Hvordan er Tottenham’s form i Premier League op til kampen?

Tottenham har 0 sejre, 0 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste kamp.

Hvordan er Manchester United’s form i Premier League op til kampen?

Manchester United har 1 sejr, 0 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste kamp.