18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tottenham – Sheffield U. Live Stream

SE FODBOLD*

I runde 5 af Premier League skal vi se Tottenham byde Sheffield U. velkommen på deres hjemmebane, Tottenham Hotspur Stadium, lørdag d. 16/09/2023, kl. 16:00.

Hvor kan man se Tottenham – Sheffield U. Live Stream?

Efter en sejr over Burnley på 5-2, ligger Tottenham lige nu på en 2. plads i Premier League tabellen, mens Sheffield U. rangerer som nr. 17 efter at have spillet uafgjort mod Everton 2-2 i seneste kamp.Læs vores optakt til kampen mellem Tottenham vs Sheffield U., se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Tottenham mod Sheffield U. direkte via live stream.

Tottenham – Sheffield U. Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Tottenham givet 78.74% chance for at vinde kampen med et odds på 1.27, mod Sheffield U., som kun har 9.82% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 10.18.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 5.93 eller 16.86%.

Tottenham mod Sheffield U. – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp fik Tottenham sejren og vandt tre point.Burnley var modstanderne for Ange Postecoglou’s hold.Kampen endte med et resultat på 5-2.Statistikker mod Burnley viser at Tottenham havde 52% af boldbesiddelsen.Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Tottenham de følgende statistikker: 22 skud i angreb og 18 skud tilladt mod eget mål.Imens fik Sheffield U. ét point med fra deres seneste kamp, som endte uafgjort.I deres seneste møde, stod Paul Heckingbottom’s hold overfor Everton.Det endelige resultat for den kamp var 2-2.Mod Everton, havde Sheffield U. en boldbesiddelse på 47%.I deres seneste kamp, blev 13 skud sendt afsted i angrebet, mens 16 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Tottenham vs Sheffield U. Form

Efter deres første 4 kampe, har værterne fejret 3 sejre , med scoring i alle kampe . På samme tid har Sheffield U. vundet 0 gange , efter at have scoret i 3 af disse kampe.I deres seneste fem kampe på Tottenham Hotspur Stadium, har Tottenham nu vundet i alt 3 point.Deres modstander, Sheffield U., har ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på udebane.

Tottenham vs Sheffield U. Indbyrdes opgør

De to hold har mødtes 6 gange indtil videre, og i disse møder, har Tottenham vundet 3 kampe , mens Sheffield U. har formået at vinde to gange , og der er en enkelt kamp, som er endt uafgjort. Deres seneste 6 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 3.2 mål pr. kamp . Tottenham har i gennemsnit scoret 2.0 mål pr. kamp , og Sheffield U. har scoret 1.2 pr. kamp.Sidste gang de spillede, tabte Tottenham kampen med 0-1.Kampen blev spillet onsdag d. 1/03/2023, 21:55 på Bramall Lane.

Tottenham – Sheffield U. Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 4 kampe, har der været et gennemsnit på 3.8 mål i Tottenhams Premier League opgør. I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.8 mål i Sheffield U.’s opgør. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Ange Postecoglou’s trup scoret 2.75 mål og indkasseret 1.00 pr. kamp , mens Paul Heckingbottom’s trup har formået at notere 1.00 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.75 mål pr. kamp.

Tottenham – Sheffield U. Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i halvdelen af Tottenham’s seneste 4 Premier League kampe , og for Sheffield U. er det samme gældende for 75% af deres kampe.Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Crystal Palace d. 12/08/2023 var den seneste kamp, som Sheffield U. endte uden at score et mål.Det gennemsnitlige odds på 1.87 fortæller, at der er en sandsynlighed på 53.48% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på lørdag. Det gennemsnitlige odds på 1.86 siger at der er en sandsynlighed på 53.76% for at begge hold formår at score lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Tottenham – Sheffield U. live stream?

Kampen Tottenham mod Sheffield U. kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Tottenham og Sheffield U.?

Tottenham er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.27.

Før kampen, hvordan præsterer Tottenham i Premier League?

Tottenham seneste 4 kampe er endt med 3 sejre, 0 nederlag, og 1 uafgjorte.

Hvordan er Sheffield U.’s form i Premier League op til kampen?

Sheffield U. har 0 sejre, 3 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 4 kampe.