18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Ukraine – Belgien live stream

Last Updated on

,

Ukraine og Belgien mødes onsdag d. 26/06/2024 kl. 18:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på MHPArena.

Hvor kan man se Ukraine – Belgien Live Stream?

Ukraine tabte deres seneste kamp med 0-3 mod Rumænien, og de ligger nu nr. 4i ligaen, hvorimod Belgien har indtaget 3. pladsen efter et nederlag til Slovakiet på 0-1.Læs vores optakt til kampen mellem Ukraine vs Belgien, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Ukraine mod Belgien direkte via live stream.

  • Stadion: MHPArena
  • Dato: 26/06/2024
  • Kick off: kl. 18:00
  • TV Kanal: Se Ukraine – Belgien live stream på ViaPlay

Ukraine – Belgien Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Ukraine givet 22.42% chance for at vinde kampen med et odds på 4.46, mod Belgien, som kun har 57.80% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 1.73.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.92 eller 25.51%.

Ukraine mod Belgien – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede Ukraine et nederlag og fik ingen point.Sergiy Rebrov’s hold mødte Rumænien.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-3.I deres kamp mod Rumænien, havde Ukraine den følgende boldbesiddelse: 66%.I deres seneste kamp, havde Ukraine 14 skud i angreb og 10 skud tilladt imod sig.Imens tabte Belgien deres sidste kamp.Slovakiet var deres seneste modstander.Ved slutfløjtet viste måltavlen 0-1.Mod Slovakiet, havde Belgien en boldbesiddelse på 56%.I forhold til skud på mål, havde Belgien i alt 15 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 10 skud imod sig.

Ukraine vs Belgien Form

Efter 1 kampe i EM, har værterne fejret 0 sejre , og har scoret i 0 kampe . Belgien har fejret 0 sejre , med mål scoret i 0 kampe.I deres seneste fem spillede kampe på MHPArena, har værterne Ukraine ikke formået at vinde nogen point.Deres modstander, Belgien, har ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på udebane.

Ukraine – Belgien Odds på Over/Under

Ukraine scorede ikke et mål gennem de seneste 1 EM kampe. På den anden side, har Belgien ikke formået at score nogen mål i deres EM kampe. I disse kampe, har Sergiy Rebrov’s hold scoret et gennemsnit på 0.00 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 3.00 mål i hver kamp , og Domenico Tedesco’s hold har formået at score et gennemsnit på 0.00 mål og indkasseret 1.00 i hver af deres tidligere kampe.

Ukraine – Belgien Odds på Begge Hold Scorer

Ikke én kamp spillet af Ukraine og Belgien hidtil er endt med at begge hold scorede.Ukraines seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Rumænien d. 17/06/2024.Den seneste gang Belgien ikke formåede at score i ligaen var i et 0-1 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Slovakiet d. 17/06/2024.Det gennemsnitlige odds på 1.73 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på onsdag er 57.80%.Et gennemsnitligt odds på 2.01 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den onsdag er 49.75%.

FAQ

Hvor kan man se Ukraine – Belgien live stream?

Kampen Ukraine mod Belgien kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Ukraine og Belgien har størst chance for at vinde?

I denne kamp er Belgien favoritter med odds 1.73 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Ukraine i EM?

Ukraine seneste kamp er endt med 0 sejre, 1 nederlag, og 0 uafgjorte.