18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Varbergs BoIS FC – Häcken Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

I runde 11 af Allsvenskan skal vi se Varbergs BoIS FC byde Häcken velkommen på deres hjemmebane, Varberg Energi Arena, mandag d. 5/06/2023, kl. 19:00.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Varbergs BoIS FC – Häcken Live Stream?

Varbergs BoIS FC fik kun et enkelt point med fra deres seneste kamp i sidste spillerunde, da de spillede 1-1 mod Degerfors, og de ligger lige nu nr. 16, mens Häcken rangerer som nr. 3 efter en sejr mod IFK Göteborg på 4-1 i seneste kamp.Læs vores optakt til kampen mellem Varbergs BoIS FC vs Häcken se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Varberg Energi Arena
  • Dato: 5/06/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Varbergs BoIS FC – Häcken live stream på ViaPlay

Varbergs BoIS FC – Häcken Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Varbergs BoIS FC givet 14.68% chance for at vinde kampen med et odds på 6.81, mod Häcken, som kun har 72.46% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 1.38.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 4.76 eller 21.01%.

Varbergs BoIS FC vs Häcken Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp, opnåede Varbergs BoIS FC 1 point fra en uafgjort.mandag værter mødte Degerfors.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-1.Da de mødte Degerfors, havde Varbergs BoIS FC 45% af boldbesiddelsen.Kigger man på skud på mål, havde Varbergs BoIS FC i seneste kamp 9 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod mandag’s værter 15 skud imod sig.Imens vandt Häcken deres seneste kamp.Per-Mathias Høgmo’s hold var oppe mod IFK Göteborg.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 4-1.Mod IFK Göteborg, havde Häcken en boldbesiddelse på 62%.I forhold til skud på mål, havde Häcken i alt 19 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 16 skud imod sig.

Varbergs BoIS FC vs Häcken Form

Ud af de seneste 10 kampe i Allsvenskan, har værterne 0 sejre , efter at have scoret i 6 af disse kampe . Häcken har 6 sejre , mens de har scoret i 8 af dem.I deres seneste fem spillede kampe på Varberg Energi Arena, har værterne Varbergs BoIS FC nu vundet i alt 3 point.I mellemtiden har Häcken vundet 7 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Varbergs BoIS FC vs Häcken Indbyrdes opgør

De to hold har mødtes 6 gange indtil videre, og i disse møder, har Varbergs BoIS FC endnu ikke formået at sikre en eneste sejr , hvorimod Häcken har opnået 4 sejre , og der har været 2 kampe, hvor de har spillet uafgjort. Disse to hold har scoret 3.2 mål i gennemsnit i deres seneste 6 indbyrdes kampe . 1.0 mål pr. kamp er gået til Varbergs BoIS FC , og Häcken havde et gennemsnit på 2.2 mål pr. kamp.Deres seneste møde endte med en uafgjort med 1-1 da den sidste fløjte lød.Kampen blev spillet søndag d. 2/10/2022, 15:00 på Varberg Energi Arena.

Varbergs BoIS FC – Häcken Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 2.7 mål i Varbergs BoIS FCs Allsvenskan opgør. Imens er der i de kampe, som Häcken har spillet, blevet scoret 4.0 mål i gennemsnit. Ser man på disse opgør, har hjemmeholdet hold et gennemsnit på 0.70 scorede mål og 2.00 indkasserede mål pr. kamp , og Per-Mathias Høgmo’s hold har formået at score et gennemsnit på 2.70 mål og indkasseret 1.30 i hver af deres tidligere kampe.

Varbergs BoIS FC – Häcken Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Allsvenskan kampe for Varbergs BoIS FC, formåede begge hold at score i 60% af kampene 80%.Den sidste gang Varbergs BoIS FC missede en chance for at score i en kamp var d. 4/05/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Malmö FF.Den seneste gang Häcken ikke formåede at score i ligaen var i et 0-1 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Djurgården d. 24/05/2023.Det gennemsnitlige odds på 1.73 fortæller, at der er en sandsynlighed på 57.80% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på mandag. Det gennemsnitlige odds på 1.98 siger at der er en sandsynlighed på 50.51% for at begge hold formår at score mandag.

FAQ

Hvor kan man se Varbergs BoIS FC – Häcken live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Varbergs BoIS FC og Häcken?
Häcken er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.38.

Før kampen, hvordan præsterer Varbergs BoIS FC i Allsvenskan?
Varbergs BoIS FC seneste 10 kampe er endt med 0 sejre, 5 nederlag, og 5 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Häcken i Allsvenskan?
Häcken seneste 10 kampe er endt med 6 sejre, 3 nederlag, og 1 uafgjorte.

Seneste optakter fra Allsvenskan

Live Stream Fodbold » Varbergs BoIS FC – Häcken Live Stream