18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Varbergs BoIS FC – IFK Värnamo Live Stream

Last Updated on

Varbergs BoIS FC og IFK Värnamo mødes lørdag d. 19/08/2023 kl. 17:30, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Varberg Energi Arena.

Hvor kan man se Varbergs BoIS FC – IFK Värnamo Live Stream?

Efter at have lidt et nederlag til Häcken på 0-2 i sidste runde, ligger Varbergs BoIS FC lige nu nr. 16 i Allsvenskan . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – IFK Värnamo indkasserede et nederlag mod Degerfors på 0-1, og de ligger inden denne uges kamp nr. 11. Læs vores optakt til kampen mellem Varbergs BoIS FC vs IFK Värnamo, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Varbergs BoIS FC mod IFK Värnamo direkte via live stream.
  • Stadion: Varberg Energi Arena
  • Dato: 19/08/2023
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se Varbergs BoIS FC – IFK Värnamo live stream på ViaPlay

Varbergs BoIS FC – IFK Värnamo Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Varbergs BoIS FC givet 35.21% chance for at vinde kampen med et odds på 2.84, mod IFK Värnamo, som kun har 41.84% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 2.39. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.23 eller 30.96%.

Varbergs BoIS FC mod IFK Värnamo – Statistikker og Analyse

Varbergs BoIS FC tabte deres seneste opgør. Thomas Askebrand’s hold spillede mod Häcken. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-2. I deres kamp mod Häcken, havde Varbergs BoIS FC den følgende boldbesiddelse: 32%. Kigger man på skud på mål, havde Varbergs BoIS FC i seneste kamp 12 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Thomas Askebrand’ hold 9 skud imod sig. Imens tabte IFK Värnamo deres seneste kamp. I den kamp, mødte Kim Hellberg’s hold Degerfors. Efter 90 minutter, var resultatet 0-1. I deres kamp mod Degerfors havde IFK Värnamo følgende boldbesiddelse : 74%. Ser man på skud på mål, havde IFK Värnamo de følgende statistikker: 13 skud i angreb og 5 skud tilladt mod eget mål.

Varbergs BoIS FC vs IFK Värnamo Form

I de seneste 10 kampe i Sveriges Allsvenskan , har værterne to sejre , med scoring i 5 kampe . IFK Värnamo har en statistik på 4 sejre i deres seneste 10 kampe , mens de har scoret i 8 af dem. Ser man på formen hjemme og ude, har Varbergs BoIS FC nu nul point i deres seneste fem spillede kampe på Varberg Energi Arena. Imens har IFK Värnamo samlet i alt 7 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Varbergs BoIS FC vs IFK Värnamo Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har Varbergs BoIS FC formået at vinde 3 gange , og gæsterne har været sejrsrige 5 gange , og der har været 2 kampe, hvor de har spillet uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.7 mål . 1.0 mål pr. kamp er gået til Varbergs BoIS FC , mens IFK Värnamo i gennemsnit har scoret 1.7 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til IFK Värnamo på 1-3. Kampen blev spillet tirsdag d. 9/05/2023, 19:00 på Finnvedsvallen.

Varbergs BoIS FC – IFK Värnamo Odds på Over/Under

Varbergs BoIS FC har i gennemsnit scoret 2.6 mål i hver af deres seneste 10 Allsvenskan kampe . Imens er der i de kampe, som IFK Värnamo har spillet, blevet scoret 2.5 mål i gennemsnit. Ser man på disse opgør, har Thomas Askebrand’s trup scoret 1.00 mål og indkasseret 1.60 pr. kamp . Thomas Askebrand’s hold har i gennemsnit scoret 1.20 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.30 mål pr. kamp.

Varbergs BoIS FC – IFK Värnamo Odds på Begge Hold Scorer

Både Varbergs BoIS FC og IFK Värnamo har haft 40% af deres 10 Allsvenskan opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst et mål. Varbergs BoIS FCs nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Häcken på 0-2 d. 13/08/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. IFK Värnamos seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Degerfors d. 14/08/2023. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.71, kan vi se at der er 58.48% chance for at begge hold scorer i deres kamp på lørdag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.00, kan vi se at der er 50.00% chance for at begge hold scorer i deres kamp den lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Varbergs BoIS FC – IFK Värnamo live stream?


Kampen Varbergs BoIS FC mod IFK Värnamo kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Varbergs BoIS FC og IFK Värnamo?


IFK Värnamo er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.39.

Før kampen, hvordan præsterer Varbergs BoIS FC i Allsvenskan?


Varbergs BoIS FC seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 7 nederlag, og 1 uafgjorte.