18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Varbergs BoIS FC – Mjällby Live Stream

Last Updated on

I runde 18 af Allsvenskan skal vi se Varbergs BoIS FC byde Mjällby velkommen på deres hjemmebane, Varberg Energi Arena, mandag d. 7/08/2023, kl. 19:00.

Hvor kan man se Varbergs BoIS FC – Mjällby Live Stream?

Varbergs BoIS FC indtager lige nu 16. pladsen i Allsvenskan tabellen efter en 5-0 sejr over Halmstads BK i deres seneste kamp . På den anden side, Mjällby tabte mod Djurgården med 0-1, så de ligger lige nu på 9. pladsen. Læs vores optakt til kampen mellem Varbergs BoIS FC vs Mjällby, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Varbergs BoIS FC mod Mjällby direkte via live stream.
  • Stadion: Varberg Energi Arena
  • Dato: 7/08/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Varbergs BoIS FC – Mjällby live stream på ViaPlay

Varbergs BoIS FC – Mjällby Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Varbergs BoIS FC givet 35.46% chance for at vinde kampen med et odds på 2.82, mod Mjällby, som kun har 40.32% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 2.48. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.11 eller 32.15%.

Varbergs BoIS FC mod Mjällby – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp fik Varbergs BoIS FC sejren og vandt tre point. Martin Skogman’s hold stod overfor Halmstads BK i den kamp. Kampen endte med et resultat på 5-0. Statistikker mod Halmstads BK viser at Varbergs BoIS FC havde 51% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Varbergs BoIS FC i seneste kamp 13 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Martin Skogman’ hold 11 skud imod sig. Imens fik Mjällby nul point da de tabte deres seneste kamp. I den kamp, mødte Anders Torstensson’s hold Djurgården. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-1. I deres kamp mod Djurgården havde Mjällby følgende boldbesiddelse : 54%. Hvis vi ser på skud på mål, havde Mjällby i alt 10 skud, mens de tillod 8 skud imod sig.

Varbergs BoIS FC vs Mjällby Form

I deres seneste 10 Allsvenskan opgør , har hjemmeholdet en præstation på to sejre i deres navn , og har scoret i 7 kampe . Mjällby har 4 sejre , med scoring i 6 kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Varberg Energi Arena, har værterne Varbergs BoIS FC ikke formået at vinde nogen point. I mellemtiden har Mjällby vundet 9 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Varbergs BoIS FC vs Mjällby Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har Varbergs BoIS FC en historik på 3 sejre , mens Mjällby har formået at vinde 3 gange , og der er 4 kampe, som er endt uafgjort. I gennemsnit er der blevet scoret 2.4 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Varbergs BoIS FC i gennemsnit har scoret 1.0 mål pr. kamp , mens Mjällby i gennemsnit har scoret 1.4 mål pr. kamp. Sidste gang de spillede, blev det uafgjort 2-2. Kampen blev spillet mandag d. 3/04/2023, 19:00 på Strandvallen.

Varbergs BoIS FC – Mjällby Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 2.8 mål i Varbergs BoIS FCs Allsvenskan opgør , hvorimod Mjällby har et gennemsnit på 2.5 mål i deres kampe. Når det gælder disse opgør, har Martin Skogman’s trup formået at score 1.20 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.60 mål pr. kamp , hvorimod Anders Torstenssons hold har scoret 1.10 mål og indkasseret 1.40 pr. kamp.

Varbergs BoIS FC – Mjällby Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 60% af Varbergs BoIS FC’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , mens Mjällby har set det samme ske i 40% af deres kampe. Den sidste gang Varbergs BoIS FC missede en chance for at score i en kamp var d. 23/07/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Kalmar FF. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Djurgården d. 30/07/2023 var den seneste kamp, som Mjällby endte uden at score et mål. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.92, kan vi se at der er 52.08% chance for at begge hold scorer i deres kamp på mandag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.77, kan vi se at der er 56.50% chance for at begge hold scorer i deres kamp den mandag.

FAQ

Hvor kan man se Varbergs BoIS FC – Mjällby live stream?


Kampen Varbergs BoIS FC mod Mjällby kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Varbergs BoIS FC og Mjällby har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Mjällby favoritter med odds 2.48 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Varbergs BoIS FC i Allsvenskan?


Varbergs BoIS FC seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 7 nederlag, og 1 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Mjällby i Allsvenskan?


Mjällby seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 5 nederlag, og 1 uafgjorte.