18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Vejle Boldklub – Brøndby IF Live Stream

Last Updated on

I runde 6 af Superligaen skal vi se Vejle Boldklub byde Brøndby IF velkommen på deres hjemmebane, Vejle Stadion, mandag d. 28/08/2023, kl. 19:00.

Hvor kan man se Vejle Boldklub – Brøndby IF Live Stream?

Deres seneste kamp mod Viborg endte i skuffelse, da Vejle Boldklub tabte med 1-2 og befinder sig lige nu på 12. pladsen i Superligaen . På den anden side, Brøndby IF kunne notere en 1-0 sejr mod FC Midtjylland, og de ligger lige nu på en 3. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Vejle Boldklub vs Brøndby IF, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Vejle Boldklub mod Brøndby IF direkte via live stream.
  • Stadion: Vejle Stadion
  • Dato: 28/08/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Vejle Boldklub – Brøndby IF live stream på ViaPlay

Vejle Boldklub – Brøndby IF Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Brøndby IF er favoritter i dette kommende opgør. Vejle Boldklub er blevet givet et gennemsnitligt odds på 3.65, så der er 27.40% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Brøndby IFs gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 1.91, hvilket betyder, at der er 52.36% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.53, eller 28.33%.

Vejle Boldklub mod Brøndby IF – Statistikker og Analyse

Vejle Boldklub tabte deres seneste opgør. Viborg var modstanderne for Ivan Prelec’s hold. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 1-2. Statistikker mod Viborg viser at Vejle Boldklub havde 47% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Vejle Boldklub i seneste kamp 11 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Ivan Prelec’ hold 12 skud imod sig. Imens vandt Brøndby IF deres seneste kamp. I deres seneste møde, stod Jesper Sørensen’s hold overfor FC Midtjylland. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-0. I deres kamp mod FC Midtjylland, havde Brøndby IF 53% af bolden. Hvis vi ser på skud på mål, havde Brøndby IF i alt 10 skud, mens de tillod 8 skud imod sig.

Vejle Boldklub vs Brøndby IF Form

Efter deres første 5 kampe , har Vejle Boldklub formået at sikre 0 sejre , med mål scoret i 4 kampe . På samme tid har Brøndby IF vundet 3 gange , mens de har scoret i alle kampene. I deres seneste fem spillede kampe på Vejle Stadion, har værterne Vejle Boldklub ikke formået at vinde nogen point. Imens har Brøndby IF samlet i alt 6 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Vejle Boldklub vs Brøndby IF Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har Vejle Boldklub ikke formået at skrabe en sejr til sig , hvor Brøndby IF har vundet 7 kampe . Der har også været 3 uafgjorte. Disse to hold har scoret 2.8 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe . Vejle Boldklub har snittet 0.9 mål i hver kamp , og Brøndby IF havde et gennemsnit på 1.9 mål pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 2-3 til Brøndby IF. Kampen blev spillet søndag d. 17/10/2021, 16:00 på Broendby Stadion.

Vejle Boldklub – Brøndby IF Odds på Over/Under

Vejle Boldklub har i gennemsnit scoret 3.0 mål i hver af deres seneste 5 Superligaen kampe , hvorimod Brøndby IF har et gennemsnit på 2.8 mål i deres kampe. Når det gælder disse opgør, har Ivan Prelec’s trup formået at score 1.00 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 2.00 mål pr. kamp . Ivan Prelec’s hold har i gennemsnit scoret 1.60 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.20 mål pr. kamp.

Vejle Boldklub – Brøndby IF Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 5 Superligaen kampe for Vejle Boldklub, formåede begge hold at score i 80% af kampene 60%. Vejle Boldklubs nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, AGF på 0-1 d. 23/07/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.65, kan vi se at der er 60.61% chance for at begge hold scorer i deres kamp på mandag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.10, kan vi se at der er 47.62% chance for at begge hold scorer i deres kamp den mandag.

FAQ

Hvor kan man se Vejle Boldklub – Brøndby IF live stream?


Kampen Vejle Boldklub mod Brøndby IF kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Vejle Boldklub og Brøndby IF har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Brøndby IF favoritter med odds 1.91 for at vinde.

Hvordan er Vejle Boldklub’s form i Superligaen op til kampen?


Vejle Boldklub har 0 sejre, 5 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 5 kampe.

Hvordan er Brøndby IF’s form i Superligaen op til kampen?


Brøndby IF har 3 sejre, 2 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 5 kampe.