18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Vejle Boldklub – FC København Live Stream

Last Updated on

Vejle Boldklub og FC København mødes lørdag d. 29/07/2023, i runde 2 af Danmarks Superligaen, med kampstart kl. 16:00 på Vejle Stadion .

Hvor kan man se Vejle Boldklub – FC København Live Stream?

Efter et nederlag til AGF på 0-1 i deres seneste kamp, ligger Vejle Boldklub lige nu på 11. pladsen i Superligaen . FC København formåede at få skovlen under Lyngby, da de besejrede dem med 2-1 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 3. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem Vejle Boldklub vs FC København, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Vejle Boldklub mod FC København direkte via live stream.
  • Stadion: Vejle Stadion
  • Dato: 29/07/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Vejle Boldklub – FC København live stream på ViaPlay

Vejle Boldklub – FC København Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Vejle Boldklub givet 19.96% chance for at vinde kampen med et odds på 5.01, mod FC København, som kun har 62.50% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 1.60. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.93 eller 25.45%.

Vejle Boldklub mod FC København – Statistikker og Analyse

Vejle Boldklubs seneste så dem indkassere et nederlag. AGF var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-1. Mod AGF, havde Vejle Boldklub en boldbesiddelse på 28%. Kigger man på skud på mål, havde Vejle Boldklub i seneste kamp 6 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Ivan Prelec’ hold 16 skud imod sig. Imens sikrede FC København sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp. I deres seneste møde, stod Jacob Neestrup’s hold overfor Lyngby. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-1. I deres kamp mod Lyngby havde FC København følgende boldbesiddelse : 59%. I FC København’s seneste kamp, skød de på mål 16 gange, mens Jacob Neestrup hold tillod 13 skud imod sig.

Vejle Boldklub vs FC København Form

Efter deres første 1 kampe , har værterne fejret 0 sejre , efter at have scoret i 0 af disse kampe . På samme tid har FC København vundet én gang , med scoring i én kamp. I deres seneste fem spillede kampe på Vejle Stadion, har værterne Vejle Boldklub ikke formået at vinde nogen point. Imens har FC København samlet i alt 3 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Vejle Boldklub vs FC København Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har Vejle Boldklub endnu ikke vundet , hvor FC København har vundet 8 kampe , med 2 uafgjorte i alt. Disse to hold har scoret 3.3 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe . Vejle Boldklub har snittet 0.6 mål i hver kamp , og FC København har snittet 2.7 pr. kamp. Sidste gang de spillede, blev det uafgjort 0-0.

Vejle Boldklub – FC København Odds på Over/Under

Vejle Boldklub har ikke formået at score nogen mål i deres seneste 1 Superligaen kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.0 mål i FC København’s opgør.

Vejle Boldklub – FC København Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 1 Superligaen kampe for Vejle Boldklub, har ingen af de kampe set begge hold score , og FC København har haft det i alle denne sæsons opgør. Den sidste gang Vejle Boldklub missede en chance for at score i en kamp var d. 23/07/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, AGF. Det gennemsnitlige odds på 1.72 fortæller, at der er en sandsynlighed på 58.14% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på lørdag. Det gennemsnitlige odds på 2.00 siger at der er en sandsynlighed på 50.00% for at begge hold formår at score lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Vejle Boldklub – FC København live stream?


Kampen Vejle Boldklub mod FC København kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Vejle Boldklub og FC København?


FC København er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.60.

Før kampen, hvordan præsterer Vejle Boldklub i Superligaen?


Vejle Boldklub seneste kamp er endt med 0 sejre, 1 nederlag, og 0 uafgjorte.

Hvordan er FC København’s form i Superligaen op til kampen?


FC København har 1 sejr, 0 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste kamp.