18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Vejle Boldklub – FC Midtjylland Live Stream

Last Updated on

Vejle Boldklub møder FC Midtjylland i runde 4 af Superligaen søndag d. 13/08/2023, kl. 14:00 på deres hjemmebane Vejle Stadion.

Hvor kan man se Vejle Boldklub – FC Midtjylland Live Stream?

Efter at have lidt et nederlag til Silkeborg IF på 1-2 i sidste runde, ligger Vejle Boldklub lige nu nr. 12 i Superligaen . FC Midtjylland tabte deres seneste kamp mod Lyngby med 1-4, og de ligger lige nu nr. 4 i tabellen. Læs vores optakt til kampen mellem Vejle Boldklub vs FC Midtjylland, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Vejle Boldklub mod FC Midtjylland direkte via live stream.
  • Stadion: Vejle Stadion
  • Dato: 13/08/2023
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se Vejle Boldklub – FC Midtjylland live stream på ViaPlay

Vejle Boldklub – FC Midtjylland Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Vejle Boldklub en 28.17% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 3.55, mens FC Midtjylland har en 51.55% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.94. Dette betyder at FC Midtjylland er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.54 med en sandsynlighed på 28.25%.

Vejle Boldklub mod FC Midtjylland – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede Vejle Boldklub et nederlag og fik ingen point. Silkeborg IF var deres seneste modstander. Efter 90 minutter var resultatet 1-2. Statistikker mod Silkeborg IF viser at Vejle Boldklub havde 45% af boldbesiddelsen. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Vejle Boldklub i alt 8 skud, mens de tillod 14 skud imod sig. Imens tabte FC Midtjylland deres sidste kamp. Lyngby var deres seneste modstander. Det endelige resultat for den kamp var 1-4. Mod Lyngby, havde FC Midtjylland en boldbesiddelse på 37%. I forhold til skud på mål, havde FC Midtjylland i alt 8 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 14 skud imod sig.

Vejle Boldklub vs FC Midtjylland Form

Efter deres første 3 kampe , har hjemmeholdet en præstation på 0 sejre i deres navn , med scoring i to kampe . På samme tid har FC Midtjylland vundet to gange , mens de har scoret i alle kampene. I deres seneste fem spillede kampe på Vejle Stadion, har værterne Vejle Boldklub ikke formået at vinde nogen point. Imens har FC Midtjylland ikke samlet nogen point sammen i deres seneste fem opgør væk fra hjemmebanen.

Vejle Boldklub vs FC Midtjylland Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har Vejle Boldklub endnu ikke vundet , hvorimod FC Midtjylland har opnået 8 sejre . Der har været 2 kampe, der er endt uafgjort. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 3.9 mål pr. kamp , hvor Vejle Boldklub i gennemsnit har scoret 0.8 mål pr. kamp , mens FC Midtjylland i gennemsnit har scoret 3.1 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til FC Midtjylland på 1-3. Kampen blev spillet onsdag d. 4/05/2022, 18:00 på MCH Arena.

Vejle Boldklub – FC Midtjylland Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 3 kampe, har der været et gennemsnit på 3.0 mål i Vejle Boldklubs Superligaen opgør . På den anden side, har FC Midtjylland’s kampe haft et gennemsnit på 2.7 mål. I disse kampe, har Ivan Prelec’s trup scoret 1.00 mål og indkasseret 2.00 pr. kamp , mens Thomas Thomasberg’s trup har formået at notere 1.33 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.33 mål pr. kamp.

Vejle Boldklub – FC Midtjylland Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i to tredjedele af Vejle Boldklub’s seneste 3 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , mens det samme er gældende for en tredjedel af FC Midtjylland’s kampe. Den seneste gang Vejle Boldklub ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, AGF d. 23/07/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.62 fortæller, at der er en sandsynlighed på 61.73% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på søndag. Det gennemsnitlige odds på 2.14 siger at der er en sandsynlighed på 46.73% for at begge hold formår at score søndag.

FAQ

Hvor kan man se Vejle Boldklub – FC Midtjylland live stream?


Kampen Vejle Boldklub mod FC Midtjylland kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Vejle Boldklub og FC Midtjylland har størst chance for at vinde?


I denne kamp er FC Midtjylland favoritter med odds 1.94 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Vejle Boldklub i Superligaen?


Vejle Boldklub seneste 3 kampe er endt med 0 sejre, 3 nederlag, og 0 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer FC Midtjylland i Superligaen?


FC Midtjylland seneste 3 kampe er endt med 2 sejre, 1 nederlag, og 0 uafgjorte.