18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Vejle Boldklub – Hvidovre Live Stream

Last Updated on

,

Vejle Boldklub og Hvidovre mødes mandag d. 20/05/2024 kl. 13:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Vejle Stadion.

Hvor kan man se Vejle Boldklub – Hvidovre Live Stream?

Efter en sejr over Lyngby på 1-0, ligger Vejle Boldklub lige nu på en 3. plads i Superligaen tabellen . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Hvidovre indkasserede et nederlag mod OB på 1-2, og de ligger inden denne uges kamp nr. 6. Læs vores optakt til kampen mellem Vejle Boldklub vs Hvidovre, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Vejle Boldklub mod Hvidovre direkte via live stream.
  • Stadion: Vejle Stadion
  • Dato: 20/05/2024
  • Kick off: kl. 13:00
  • TV Kanal: Se Vejle Boldklub – Hvidovre live stream på ViaPlay

Vejle Boldklub – Hvidovre Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Vejle Boldklub en 64.10% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.56, mens Hvidovre har en 19.23% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 5.20. Dette betyder at Vejle Boldklub er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 4.04 med en sandsynlighed på 24.75%.

Vejle Boldklub mod Hvidovre – Statistikker og Analyse

Vejle Boldklub vandt holdets seneste kamp. Ivan Prelec’s hold spillede mod Lyngby. Kampen endte med et resultat på 1-0. Mod Lyngby, havde Vejle Boldklub 47% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Vejle Boldklub i alt 12 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 8 skud imod sig. Imens fik Hvidovre nul point da de tabte deres seneste kamp. Per Frandsen’s hold var oppe mod OB. Kampen endte med en stilling på 1-2. I deres kamp mod OB, havde Hvidovre 58% af bolden. Ser man på skud på mål, havde Hvidovre de følgende statistikker: 6 skud i angreb og 13 skud tilladt mod eget mål.

Vejle Boldklub vs Hvidovre Form

I deres seneste 10 Superligaen opgør , har Vejle Boldklub vundet i 4 , med mål scoret i 8 kampe . Hvidovre har fejret to sejre , med mål scoret i 8 kampe. I deres seneste fem kampe på Vejle Stadion, har Vejle Boldklub nu vundet i alt 7 point. Imens har Hvidovre samlet i alt 5 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Vejle Boldklub vs Hvidovre Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Vejle Boldklub og Hvidovre , har Vejle Boldklub formået at vinde 6 gange , og gæsterne har været sejrsrige i ét tilfælde . Der har også været 3 uafgjorte. I gennemsnit er 2.8 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør . 1.9 mål pr. kamp er gået til Vejle Boldklub , og Hvidovre har scoret 0.9 pr. kamp. Sidste gang de spillede, tabte Vejle Boldklub kampen med 1-2. Kampen blev spillet søndag d. 21/04/2024, 13:00 på Pro Ventilation Arena.

Vejle Boldklub – Hvidovre Odds på Over/Under

Vejle Boldklub har i gennemsnit scoret 2.4 mål i hver af deres seneste 10 Superligaen kampe , mens der i gennemsnit er blevet scoret 2.8 mål i Hvidovre’s kampe. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Ivan Prelec’s hold scoret et gennemsnit på 1.10 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.30 mål i hver kamp , og Per Frandsens trup har et gennemsnit på 1.10 scorede mål og 1.70 indkasserede mål pr. kamp.

Vejle Boldklub – Hvidovre Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 60% af Vejle Boldklub’s seneste 10 Superligaen kampe 80%. Vejle Boldklubs seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Midtjylland d. 17/03/2024. Hvidovres seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Viborg d. 5/05/2024. Det gennemsnitlige odds på 1.76 fortæller, at der er en sandsynlighed på 56.82% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på mandag. Det gennemsnitlige odds på 1.95 siger at der er en sandsynlighed på 51.28% for at begge hold formår at score mandag.

FAQ

Hvor kan man se Vejle Boldklub – Hvidovre live stream?


Kampen Vejle Boldklub mod Hvidovre kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Vejle Boldklub og Hvidovre?


Vejle Boldklub er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.56.

Før kampen, hvordan præsterer Vejle Boldklub i Superligaen?


Vejle Boldklub seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 4 nederlag, og 2 uafgjorte.

Hvordan er Hvidovre’s form i Superligaen op til kampen?


Hvidovre har 2 sejre, 6 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.