18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Vejle Boldklub – Lyngby Live Stream

Last Updated on

Runde 30 i Superligaen byder på Vejle Boldklub mod Lyngby, som mødes på onsdag. Kampen spilles d. 15/05/2024 kl. 17:00 på Vejle Boldklubs hjemmebane: Vejle Stadion.

Hvor kan man se Vejle Boldklub – Lyngby Live Stream?

Efter en sejr over Viborg på 2-1, ligger Vejle Boldklub lige nu på en 4. plads i Superligaen tabellen . På den anden side, Lyngby kunne notere en 2-1 sejr mod OB, og de ligger lige nu på en 3. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Vejle Boldklub vs Lyngby, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Vejle Boldklub mod Lyngby direkte via live stream.
  • Stadion: Vejle Stadion
  • Dato: 15/05/2024
  • Kick off: kl. 17:00
  • TV Kanal: Se Vejle Boldklub – Lyngby live stream på ViaPlay

Vejle Boldklub – Lyngby Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Vejle Boldklub givet 41.67% chance for at vinde kampen med et odds på 2.40, mod Lyngby, som kun har 34.36% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 2.91. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.40 eller 29.41%.

Vejle Boldklub mod Lyngby – Statistikker og Analyse

Vejle Boldklub vandt holdets seneste kamp. Viborg var deres seneste modstander. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 2-1. Da de mødte Viborg, havde Vejle Boldklub 32% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Vejle Boldklub i seneste kamp 8 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Ivan Prelec’ hold 13 skud imod sig. Imens vandt Lyngby deres sidste kamp. I den kamp, mødte David Nielsen’s hold OB. Efter 90 minutter, var resultatet 2-1. Mod OB, havde Lyngby en boldbesiddelse på 51%. I deres seneste kamp, blev 14 skud sendt afsted i angrebet, mens 10 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Vejle Boldklub vs Lyngby Form

I deres seneste 10 Superligaen opgør , har hjemmeholdet en præstation på 3 sejre i deres navn , med mål scoret i 8 kampe . Lyngby har fejret 3 sejre , med scoring i 8 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Vejle Boldklub vundet 7 point i deres seneste fem kampe på Vejle Stadion. Deres modstander, Lyngby, har vundet 3 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Vejle Boldklub vs Lyngby Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Vejle Boldklub vundet to kampe , hvorimod Lyngby har opnået 3 sejre . Der har været 5 kampe, der er endt uafgjort. I gennemsnit er 2.7 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør . 1.3 mål pr. kamp er gået til Vejle Boldklub , og Lyngby har scoret 1.4 pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en uafgjort på 1-1. Kampen blev spillet fredag d. 26/04/2024, 18:00 på Lyngby Stadion.

Vejle Boldklub – Lyngby Odds på Over/Under

I Vejle Boldklub’s seneste 10 Superligaen kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 2.5 mål pr. kamp , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.3 mål i Lyngby’s kampe. Når det gælder disse opgør, har Ivan Prelec’s hold formået at score et gennemsnit på 1.10 mål og indkasseret 1.40 i hver af deres tidligere kampe , hvorimod David Nielsens hold har scoret 1.30 mål og indkasseret 2.00 pr. kamp.

Vejle Boldklub – Lyngby Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 70% af kampe både for værterne, Vejle Boldklub, og gæsterne, Lyngby. Vejle Boldklubs nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Midtjylland på 0-3 d. 17/03/2024 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Den seneste gang Lyngby ikke formåede at score i ligaen var i en 0-0 uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, OB d. 5/04/2024. Med et gennemsnitligt odds på 1.66 er der en sandsynlighed på 60.24% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.10, er der en sandsynlighed på 47.62% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Vejle Boldklub – Lyngby live stream?


Kampen Vejle Boldklub mod Lyngby kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Vejle Boldklub og Lyngby har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Vejle Boldklub favoritter med odds 2.40 for at vinde.

Hvordan er Vejle Boldklub’s form i Superligaen op til kampen?


Vejle Boldklub har 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Lyngby’s form i Superligaen op til kampen?


Lyngby har 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.