18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Vejle Boldklub – Lyngby Live Stream

Last Updated on

Vejle Boldklub og Lyngby mødes søndag d. 12/11/2023, i runde 15 af Danmarks Superligaen, med kampstart kl. 14:00 på Vejle Stadion .

Hvor kan man se Vejle Boldklub – Lyngby Live Stream?

Vejle Boldklub tabte deres seneste kamp med 0-1 mod FC Nordsjælland, og de ligger nu nr. 11i ligaen , hvorimod Lyngby spillede uafgjort i deres seneste kamp mod OB med 2-2 og nu er placeret som nr. 7. Læs vores optakt til kampen mellem Vejle Boldklub vs Lyngby, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Vejle Boldklub mod Lyngby direkte via live stream.
  • Stadion: Vejle Stadion
  • Dato: 12/11/2023
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se Vejle Boldklub – Lyngby live stream på ViaPlay

Vejle Boldklub – Lyngby Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Vejle Boldklub er favoritter i dette kommende opgør. Vejle Boldklub er blevet givet et gennemsnitligt odds på 2.52, så der er 39.68% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Lyngbys gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 2.64, hvilket betyder, at der er 37.88% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.28, eller 30.49%.

Vejle Boldklub mod Lyngby – Statistikker og Analyse

Vejle Boldklub tabte deres seneste kamp. FC Nordsjælland var modstanderne for Ivan Prelec’s hold. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 0-1. Statistikker mod FC Nordsjælland viser at Vejle Boldklub havde 38% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, havde Vejle Boldklub 7 skud i angreb og 23 skud tilladt imod sig. Imens spillede Lyngby uafgjort i deres seneste kamp. Freyr Alexandersson’s hold var oppe mod OB. Det endelige resultat for den kamp var 2-2. I deres kamp mod OB, havde Lyngby 44% af bolden. I Lyngby’s seneste kamp, skød de på mål 18 gange, mens Freyr Alexandersson hold tillod 9 skud imod sig.

Vejle Boldklub vs Lyngby Form

I de seneste 10 kampe i Danmarks Superligaen , har hjemmeholdet en præstation på to sejre i deres navn , efter at have scoret i 7 af disse kampe . Lyngby har fejret 3 sejre , og har scoret i 7 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Vejle Boldklub i deres seneste fem kampe på Vejle Stadion vundet 5 point. Deres modstander, Lyngby, har vundet 6 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Vejle Boldklub vs Lyngby Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Vejle Boldklub og Lyngby , har Vejle Boldklub formået at vinde 4 gange , og søndagens gæster har endnu ikke sikret en eneste sejr . Der har også været 6 uafgjorte. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 3.1 mål pr. kamp , hvor Vejle Boldklub i gennemsnit har scoret 2.0 mål pr. kamp , og Lyngby havde et gennemsnit på 1.1 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en uafgjort med cifrene 1-1. Kampen blev spillet fredag d. 22/09/2023, 18:00 på Lyngby Stadion.

Vejle Boldklub – Lyngby Odds på Over/Under

Vejle Boldklub har formået at score i gennemsnit på 2.2 mål i hver af deres seneste 10 Superligaen kampe . Imens er der i de kampe, som Lyngby har spillet, blevet scoret 2.4 mål i gennemsnit. Ser man på disse opgør, har Ivan Prelec’s hold formået at score et gennemsnit på 1.00 mål og indkasseret 1.20 i hver af deres tidligere kampe , og Freyr Alexanderssons trup har et gennemsnit på 0.90 scorede mål og 1.50 indkasserede mål pr. kamp.

Vejle Boldklub – Lyngby Odds på Begge Hold Scorer

Vejle Boldklub har haft 70% af deres seneste 10 Superligaen opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , mens det samme er gældende for halvdelen af Lyngby’s kampe. Vejle Boldklubs seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Nordsjælland d. 5/11/2023. Den seneste gang Lyngby ikke formåede at score i ligaen var i et 0-2 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, AGF d. 22/10/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.75 er der 57.14% chance for at begge hold scorer i kampen på søndag.Med et gennemsnitligt odds på 1.95, er der 51.28% chance for at ingen af holdene scorer i kampen søndag.

FAQ

Hvor kan man se Vejle Boldklub – Lyngby live stream?


Kampen Vejle Boldklub mod Lyngby kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Vejle Boldklub og Lyngby?


Vejle Boldklub er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.52.

Hvordan er Vejle Boldklub’s form i Superligaen op til kampen?


Vejle Boldklub har 2 sejre, 5 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Lyngby’s form i Superligaen op til kampen?


Lyngby har 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.