18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Vejle Boldklub – Næstved Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

Runde 30 i 1. Division byder på Vejle Boldklub mod Næstved, som mødes på søndag. Kampen spilles d. 21/05/2023 kl. 15:00 på Vejle Boldklubs hjemmebane: Vejle Stadion.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Vejle Boldklub – Næstved Live Stream?

I sidste uge spillede Vejle Boldklub uafgjort 1-1 mod Sønderjyske, og de ligger lige nu på 1. pladsen i 1. Division tabellen . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Næstved indkasserede et nederlag mod Vendsyssel FF på 2-3, og de ligger inden denne uges kamp nr. 6. Læs vores optakt til kampen mellem Vejle Boldklub vs Næstved se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Vejle Stadion
  • Dato: 21/05/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Vejle Boldklub – Næstved live stream på ViaPlay

Vejle Boldklub – Næstved Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Vejle Boldklub en 78.13% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.28, mens Næstved har en 11.24% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 8.90. Dette betyder at Vejle Boldklub er den samlede favorit til at vinde kampen.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 5.18 med en sandsynlighed på 19.31%.

Vejle Boldklub vs Næstved Statistikker og Analyse

Vejle Boldklub’s seneste kamp så dem spille uafgjort. søndag værter mødte Sønderjyske. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 1-1. Imens fik Næstved nul point da de tabte deres seneste kamp. I den kamp, mødte søndag gæster Vendsyssel FF. Det endelige resultat for den kamp var 2-3.

Vejle Boldklub vs Næstved Form

I deres seneste ti 1. Division kampe , har værterne 5 sejre , med scoring i 8 kampe . Næstved har en statistik på to sejre i deres seneste 10 kampe , og har scoret i 7 kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Vejle Boldklub nu vundet 10 point i deres seneste fem spillede kampe på Vejle Stadion. Når det gælder gæsterne, har de ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Vejle Boldklub – Næstved Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 1.8 mål i Vejle Boldklubs 1. Division opgør , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.4 mål i Næstved’s kampe. Ser man på disse seneste kampe, har hjemmeholdet hold formået at score et gennemsnit på 1.20 mål og indkasseret 0.60 i hver af deres tidligere kampe , og ude hold har formået at score et gennemsnit på 1.30 mål og indkasseret 2.10 i hver af deres tidligere kampe.

Vejle Boldklub – Næstved Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i halvdelen af Vejle Boldklub’s seneste 10 1. Division kampe , og Næstved har haft det i 70% af denne sæsons opgør. Vejle Boldklubs seneste kamp uden et scoret mål var en uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Hvidovre d. 13/04/2023. Næstveds nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Sønderjyske på 0-1 d. 10/04/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Med et gennemsnitligt odds på 2.06 er der en sandsynlighed på 48.54% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 1.68, er der en sandsynlighed på 59.52% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

Vejle Boldklub - Næstved Live Stream
Billede taget d. 12. juni 2023 fra bet365

FAQ

Hvor kan man se Vejle Boldklub – Næstved live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvilket hold mellem Vejle Boldklub og Næstved har størst chance for at vinde?
I denne kamp er Vejle Boldklub favoritter med odds 1.28 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Vejle Boldklub i 1. Division?
Vejle Boldklub seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 1 nederlag, og 4 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Næstved i 1. Division?
Næstved seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 7 nederlag, og 1 uafgjorte.

Seneste optakter fra 1. Division

Live Stream Fodbold » Vejle Boldklub – Næstved Live Stream