18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Vejle Boldklub – Randers FC Live Stream

Last Updated on

Vejle Boldklub og Randers FC mødes søndag d. 14/04/2024, i runde 25 af Danmarks Superligaen, med kampstart kl. 13:00 på Vejle Stadion .

Hvor kan man se Vejle Boldklub – Randers FC Live Stream?

I sidste uge spillede Vejle Boldklub uafgjort 1-1 mod Viborg, og de ligger lige nu på 5. pladsen i Superligaen tabellen . Randers FC formåede at få skovlen under Hvidovre, da de besejrede dem med 3-1 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 1. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem Vejle Boldklub vs Randers FC, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Vejle Boldklub mod Randers FC direkte via live stream.
  • Stadion: Vejle Stadion
  • Dato: 14/04/2024
  • Kick off: kl. 13:00
  • TV Kanal: Se Vejle Boldklub – Randers FC live stream på ViaPlay

Vejle Boldklub – Randers FC Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Vejle Boldklub givet 34.01% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.94. Randers FC har derimod 42.19% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.37. Disse odds gør Randers FC til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 31.95% med et odds på 3.13.

Vejle Boldklub mod Randers FC – Statistikker og Analyse

Vejle Boldklub spillede uafgjort i holdets seneste kamp. Ivan Prelec’s hold mødte Viborg. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-1. Da de mødte Viborg, havde Vejle Boldklub 51% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Vejle Boldklub i seneste kamp 12 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Ivan Prelec’ hold 8 skud imod sig. I deres seneste kamp kom Randers FC fra banen med en sejr. Rasmus Bertelsen’s hold spillede mod Hvidovre. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 3-1. Statistikker mod Hvidovre viser at Randers FC havde 46% af boldbesiddelsen. I Randers FC’s seneste kamp, skød de på mål 14 gange, mens Rasmus Bertelsen hold tillod 10 skud imod sig.

Vejle Boldklub vs Randers FC Form

Ud af de seneste 10 kampe i Superligaen , har Vejle Boldklub vundet i 3 , efter at have scoret i 6 af disse kampe . På samme tid har Randers FC vundet 4 gange , efter at have scoret i 6 af disse kampe. I deres seneste fem kampe på Vejle Stadion, har Vejle Boldklub nu vundet i alt 8 point. Imens har Randers FC samlet i alt 8 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Vejle Boldklub vs Randers FC Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Vejle Boldklub og Randers FC , har Vejle Boldklub vundet én kamp , hvor Randers FC har vundet 7 kampe , og der har været 2 kampe, hvor de har spillet uafgjort. I gennemsnit er der blevet scoret 2.9 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe . Vejle Boldklub har snittet 0.8 mål i hver kamp , og Randers FC havde et gennemsnit på 2.1 mål pr. kamp. Deres seneste møde endte med en uafgjort med 0-0 da den sidste fløjte lød. Kampen blev spillet fredag d. 1/12/2023, 19:00 på Cepheus Park Randers.

Vejle Boldklub – Randers FC Odds på Over/Under

I Vejle Boldklub’s seneste 10 Superligaen kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 1.4 mål pr. kamp . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.6 mål i Randers FC’s opgør. I disse kampe, har Ivan Prelec’s hold et gennemsnit på 0.70 scorede mål og 0.70 indkasserede mål pr. kamp , mens Rasmus Bertelsen’s trup har formået at notere 1.50 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.10 mål pr. kamp.

Vejle Boldklub – Randers FC Odds på Begge Hold Scorer

30% af Vejle Boldklub’s seneste 10 kampe i Superligaen er endt med at begge hold i opgøret scorede , mens Randers FC har set det samme ske i halvdelen af deres kampe. Et nederlag på 0-3 mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Midtjylland d. 17/03/2024 var den seneste kamp, som Vejle Boldklub endte uden at score et mål. Randers FCs nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Midtjylland på 0-1 d. 11/03/2024 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Med et gennemsnitligt odds på 1.80 er der en sandsynlighed på 55.56% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 1.90, er der en sandsynlighed på 52.63% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Vejle Boldklub – Randers FC live stream?


Kampen Vejle Boldklub mod Randers FC kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Vejle Boldklub og Randers FC har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Randers FC favoritter med odds 2.37 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Vejle Boldklub i Superligaen?


Vejle Boldklub seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 2 nederlag, og 5 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Randers FC i Superligaen?


Randers FC seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 3 nederlag, og 3 uafgjorte.