18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Vejle Boldklub – Randers FC Live Stream

Last Updated on

Runde 8 i Superligaen byder på Vejle Boldklub mod Randers FC, som mødes på søndag. Kampen spilles d. 17/09/2023 kl. 14:00 på Vejle Boldklubs hjemmebane: Vejle Stadion.

Hvor kan man se Vejle Boldklub – Randers FC Live Stream?

Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 11. plads efter en 2-1 sejr over OB , mens Randers FC ligger på 10. pladsen efter et nederlag mod Brøndby IF på 1-3 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Vejle Boldklub vs Randers FC, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Vejle Boldklub mod Randers FC direkte via live stream.
  • Stadion: Vejle Stadion
  • Dato: 17/09/2023
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se Vejle Boldklub – Randers FC live stream på ViaPlay

Vejle Boldklub – Randers FC Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Vejle Boldklub er favoritter i dette kommende opgør. Vejle Boldklub er blevet givet et gennemsnitligt odds på 2.27, så der er 44.05% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Randers FCs gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 2.93, hvilket betyder, at der er 34.13% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.36, eller 29.76%.

Vejle Boldklub mod Randers FC – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp fik Vejle Boldklub sejren og vandt tre point. OB var modstanderne for Ivan Prelec’s hold. Efter 90 minutter var resultatet 2-1. Mod OB, havde Vejle Boldklub 43% af boldbesiddelsen. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Vejle Boldklub i alt 10 skud, mens de tillod 9 skud imod sig. Imens tabte Randers FC deres sidste kamp. I deres seneste møde, stod Rasmus Bertelsen’s hold overfor Brøndby IF. Det endelige resultat for den kamp var 1-3. I deres kamp mod Brøndby IF, havde Randers FC 39% af bolden. Hvis vi ser på skud på mål, havde Randers FC i alt 14 skud, mens de tillod 9 skud imod sig.

Vejle Boldklub vs Randers FC Form

Efter at have spillet 7 kampe i Superligaen , har værterne fejret én sejr , efter at have scoret i 5 af disse kampe . På samme tid har Randers FC vundet én gang , med scoring i 4 kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Vejle Stadion, har værterne Vejle Boldklub ikke formået at vinde nogen point. Deres modstander, Randers FC, har vundet ét point i deres seneste fem kampe på udebane.

Vejle Boldklub vs Randers FC Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har Vejle Boldklub endnu ikke vundet , mens Randers FC har en historik der tæller 7 sejre , med 3 uafgjorte i alt. I gennemsnit er der blevet scoret 3.0 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe . 0.8 mål pr. kamp er gået til Vejle Boldklub , mens Randers FC i gennemsnit har scoret 2.2 mål pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Randers FC med 1-4. Kampen blev spillet søndag d. 21/11/2021, 15:00 på Cepheus Park Randers.

Vejle Boldklub – Randers FC Odds på Over/Under

Gennem de seneste 7 Superligaen kampe, som Vejle Boldklub har spillet, er der blevet scoret 2.7 mål i gennemsnit . På den anden side, har Randers FC’s kampe haft et gennemsnit på 3.3 mål. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Ivan Prelec’s hold scoret et gennemsnit på 1.00 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.71 mål i hver kamp , og Rasmus Bertelsens trup har et gennemsnit på 0.86 scorede mål og 2.43 indkasserede mål pr. kamp.

Vejle Boldklub – Randers FC Odds på Begge Hold Scorer

Vejle Boldklub har haft 71% af deres seneste 7 Superligaen opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , og Randers FC har haft det i 43% af denne sæsons opgør. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brøndby IF d. 28/08/2023 var den seneste kamp, som Vejle Boldklub endte uden at score et mål. Den seneste gang Randers FC missede chancen for at score i en kamp var d. 20/08/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Lyngby. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.70, kan vi se at der er 58.82% chance for at begge hold scorer i deres kamp på søndag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.03, kan vi se at der er 49.26% chance for at begge hold scorer i deres kamp den søndag.

FAQ

Hvor kan man se Vejle Boldklub – Randers FC live stream?


Kampen Vejle Boldklub mod Randers FC kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Vejle Boldklub og Randers FC har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Vejle Boldklub favoritter med odds 2.27 for at vinde.

Hvordan er Vejle Boldklub’s form i Superligaen op til kampen?


Vejle Boldklub har 1 sejr, 6 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 7 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Randers FC i Superligaen?


Randers FC seneste 7 kampe er endt med 1 sejre, 4 nederlag, og 2 uafgjorte.