18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Vendsyssel FF – FC Helsingør Live Stream

Last Updated on

Vendsyssel FF og FC Helsingør mødes lørdag d. 5/08/2023 kl. 14:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Nord Energi Arena.

Hvor kan man se Vendsyssel FF – FC Helsingør Live Stream?

Efter et nederlag til HB Køge på 1-3 i deres seneste kamp, ligger Vendsyssel FF lige nu på 8. pladsen i 1. Division . FC Helsingør formåede at få skovlen under B 93, da de besejrede dem med 2-0 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 4. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem Vendsyssel FF vs FC Helsingør, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Vendsyssel FF mod FC Helsingør direkte via live stream.
  • Stadion: Nord Energi Arena
  • Dato: 5/08/2023
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se Vendsyssel FF – FC Helsingør live stream på ViaPlay

Vendsyssel FF – FC Helsingør Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Vendsyssel FF er favoritter i dette kommende opgør. Vendsyssel FF er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.79, så der er 55.87% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. FC Helsingørs gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 3.73, hvilket betyder, at der er 26.81% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.80, eller 26.32%.

Vendsyssel FF mod FC Helsingør – Statistikker og Analyse

Vendsyssel FFs seneste så dem indkassere et nederlag. lørdag værter spillede mod HB Køge. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 1-3. I deres seneste kamp kom FC Helsingør fra banen med en sejr. B 93 var deres seneste modstander. Det endelige resultat for den kamp var 2-0.

Vendsyssel FF vs FC Helsingør Form

I deres 2 spillede kampe i denne sæson af 1. Division , har værterne 0 sejre , og har scoret i to kampe . FC Helsingør har fejret to sejre , efter at have scoret i to af disse kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Vendsyssel FF vundet ét point i deres seneste fem kampe på Nord Energi Arena. Gæsterne har ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på udbane.

Vendsyssel FF – FC Helsingør Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 2 kampe, har der været et gennemsnit på 3.0 mål i Vendsyssel FFs 1. Division opgør . Imens er der i de kampe, som FC Helsingør har spillet, blevet scoret 2.5 mål i gennemsnit. Når det gælder disse opgør, har hjemme hold scoret et gennemsnit på 1.00 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 2.00 mål i hver kamp , og ude hold har formået at score et gennemsnit på 2.00 mål og indkasseret 0.50 i hver af deres tidligere kampe.

Vendsyssel FF – FC Helsingør Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i alle Vendsyssel FF’s seneste 2 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , og for FC Helsingør er det samme gældende for halvdelen af deres kampe. Med et gennemsnitligt odds på 1.53 er der 65.36% chance for at begge hold scorer i kampen på lørdag.Med et gennemsnitligt odds på 2.35, er der 42.55% chance for at ingen af holdene scorer i kampen lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Vendsyssel FF – FC Helsingør live stream?


Kampen Vendsyssel FF mod FC Helsingør kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Vendsyssel FF og FC Helsingør har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Vendsyssel FF favoritter med odds 1.79 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Vendsyssel FF i 1. Division?


Vendsyssel FF seneste 2 kampe er endt med 0 sejre, 1 nederlag, og 1 uafgjorte.

Hvordan er FC Helsingør’s form i 1. Division op til kampen?


FC Helsingør har 2 sejre, 0 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 2 kampe.