18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Vendsyssel FF – FC Helsingør Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

Vendsyssel FF møder FC Helsingør i runde 30 af 1. Division lørdag d. 20/05/2023, kl. 14:00 på deres hjemmebane Nord Energi Arena.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Vendsyssel FF – FC Helsingør Live Stream?

Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 4. plads efter en 3-2 sejr over Næstved . FC Helsingør tabte deres seneste kamp mod Hvidovre med 0-1, og de ligger lige nu nr. 5 i tabellen. Læs vores optakt til kampen mellem Vendsyssel FF vs FC Helsingør se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Nord Energi Arena
  • Dato: 20/05/2023
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se Vendsyssel FF – FC Helsingør live stream på ViaPlay

Vendsyssel FF – FC Helsingør Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Vendsyssel FF er favoritter i dette kommende opgør. Vendsyssel FF er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.92, så der er 52.08% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. FC Helsingørs gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 3.44, hvilket betyder, at der er 29.07% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.59, eller 27.86%.

Vendsyssel FF vs FC Helsingør Statistikker og Analyse

Vendsyssel FF’s seneste kamp så dem tage en sejr. Næstved var modstanderne for lørdag værter. Kampen endte med et resultat på 3-2. Imens fik FC Helsingør nul point da de tabte deres seneste kamp. I deres seneste møde, stod lørdag gæster overfor Hvidovre. Ved slutfløjtet viste måltavlen 0-1.

Vendsyssel FF vs FC Helsingør Form

I de seneste 10 kampe i Danmarks 1. Division , har værterne to sejre , med scoring i 5 kampe . FC Helsingør har en statistik på 4 sejre i deres seneste 10 kampe , efter at have scoret i 8 af disse kampe. I deres seneste fem kampe på Nord Energi Arena, har Vendsyssel FF nu vundet i alt 7 point. Gæsterne har nu vundet 3 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Vendsyssel FF – FC Helsingør Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 2.1 mål i Vendsyssel FFs 1. Division opgør . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.3 mål i FC Helsingør’s opgør. Ser man på disse opgør, har hjemme hold scoret et gennemsnit på 0.90 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.20 mål i hver kamp , og ude hold har formået at score et gennemsnit på 1.70 mål og indkasseret 1.60 i hver af deres tidligere kampe.

Vendsyssel FF – FC Helsingør Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 1. Division kampe for Vendsyssel FF, formåede begge hold at score i halvdelen af kampene , mens FC Helsingør har set det samme ske i 60% af deres kampe. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Sønderjyske d. 6/05/2023 var den seneste kamp, som Vendsyssel FF endte uden at score et mål. FC Helsingørs seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Hvidovre d. 12/05/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.59 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på lørdag er 62.89%.Et gennemsnitligt odds på 2.21 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den lørdag er 45.25%.

Vendsyssel FF - FC Helsingør Live Stream
Billede taget d. 12. juni 2023 fra bet365

FAQ

Hvor kan man se Vendsyssel FF – FC Helsingør live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvilket hold mellem Vendsyssel FF og FC Helsingør har størst chance for at vinde?
I denne kamp er Vendsyssel FF favoritter med odds 1.92 for at vinde.

Hvordan er Vendsyssel FF’s form i 1. Division op til kampen?
Vendsyssel FF har 2 sejre, 4 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Seneste optakter fra 1. Division

Live Stream Fodbold » Vendsyssel FF – FC Helsingør Live Stream