18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Vendsyssel FF – Fredericia Live Stream

Last Updated on

,

Runde 31 i 1. Division byder på Vendsyssel FF mod Fredericia, som mødes på fredag. Kampen spilles d. 24/05/2024 kl. 18:00 på Vendsyssel FFs hjemmebane: Nord Energi Arena.

Hvor kan man se Vendsyssel FF – Fredericia Live Stream?

I sidste uge spillede Vendsyssel FF uafgjort 0-0 mod Sønderjyske, og de ligger lige nu på 5. pladsen i 1. Division tabellen . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Fredericia indkasserede et nederlag mod AaB på 0-1, og de ligger inden denne uges kamp nr. 4. Læs vores optakt til kampen mellem Vendsyssel FF vs Fredericia, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Vendsyssel FF mod Fredericia direkte via live stream.
  • Stadion: Nord Energi Arena
  • Dato: 24/05/2024
  • Kick off: kl. 18:00
  • TV Kanal: Se Vendsyssel FF – Fredericia live stream på ViaPlay

Vendsyssel FF – Fredericia Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Vendsyssel FF en 49.75% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.01, mens Fredericia har en 32.79% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 3.05. Dette betyder at Vendsyssel FF er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.74 med en sandsynlighed på 26.74%.

Vendsyssel FF mod Fredericia – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp, opnåede Vendsyssel FF 1 point fra en uafgjort. Sønderjyske var modstanderne for fredag værter. Efter 90 minutter var resultatet 0-0. Imens tabte Fredericia deres seneste kamp. I deres seneste møde, stod fredag gæster overfor AaB. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-1.

Vendsyssel FF vs Fredericia Form

Ud af de seneste 10 kampe i 1. Division , har hjemmeholdet en præstation på én sejr i deres navn , med mål scoret i 7 kampe . På samme tid har Fredericia vundet 3 gange , mens de har scoret i 5 af dem. Ser man på hjemme- og udeform, har Vendsyssel FF i deres seneste fem kampe på Nord Energi Arena vundet 6 point. Deres modstander, Fredericia, har vundet 4 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Vendsyssel FF – Fredericia Odds på Over/Under

Vendsyssel FF har formået at score i gennemsnit på 3.2 mål i hver af deres seneste 10 1. Division kampe , hvorimod Fredericia har et gennemsnit på 2.5 mål i deres kampe. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har hjemmeholdet formået at score 1.30 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.90 mål pr. kamp , og udeholdet har et gennemsnit på 1.00 scorede mål og 1.50 indkasserede mål pr. kamp.

Vendsyssel FF – Fredericia Odds på Begge Hold Scorer

70% af Vendsyssel FF’s seneste 10 kampe i 1. Division er endt med at begge hold i opgøret scorede , og for Fredericia er det samme gældende for halvdelen af deres kampe. En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Sønderjyske d. 17/05/2024 var den seneste kamp, som Vendsyssel FF endte uden at score et mål. Den seneste gang Fredericia missede chancen for at score i en kamp var d. 17/05/2024, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, AaB. Det gennemsnitlige odds på 1.44 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på fredag er 69.44%.Et gennemsnitligt odds på 2.56 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den fredag er 39.06%.

FAQ

Hvor kan man se Vendsyssel FF – Fredericia live stream?


Kampen Vendsyssel FF mod Fredericia kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Vendsyssel FF og Fredericia?


Vendsyssel FF er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.01.

Før kampen, hvordan præsterer Vendsyssel FF i 1. Division?


Vendsyssel FF seneste 10 kampe er endt med 1 sejre, 4 nederlag, og 5 uafgjorte.