18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Vendsyssel FF – Hvidovre Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

I runde 31 af 1. Division skal vi se Vendsyssel FF byde Hvidovre velkommen på deres hjemmebane, Nord Energi Arena, lørdag d. 27/05/2023, kl. 13:00.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Vendsyssel FF – Hvidovre Live Stream?

Efter en 2-0 sejr over FC Helsingør i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 4. pladsen i 1. Division tabellen. Hvidovre tabte deres seneste kamp mod Sønderjyske med 1-2, og de ligger lige nu nr. 2 i tabellen.Læs vores optakt til kampen mellem Vendsyssel FF vs Hvidovre se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Nord Energi Arena
  • Dato: 27/05/2023
  • Kick off: kl. 13:00
  • TV Kanal: Se Vendsyssel FF – Hvidovre live stream på ViaPlay

Vendsyssel FF vs Hvidovre Statistikker og Analyse

Vendsyssel FF vandt deres seneste opgør.lørdag værter mødte FC Helsingør.Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-0.Imens tabte Hvidovre deres seneste kamp.I deres seneste møde, stod lørdag gæster overfor Sønderjyske.Efter 90 minutter, var resultatet 1-2.

Vendsyssel FF vs Hvidovre Form

I de seneste 10 kampe i Danmarks 1. Division, har værterne fejret 3 sejre , og har scoret i 6 kampe . Hvidovre har 4 sejre , og har scoret i 7 kampe.Ser man på formen hjemme og ude, har Vendsyssel FF nu vundet 7 point i deres seneste fem spillede kampe på Nord Energi Arena.Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 8 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Vendsyssel FF – Hvidovre Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 1. Division kampe, som Vendsyssel FF har spillet, er der blevet scoret 2.2 mål i gennemsnit. På den anden side, har Hvidovre’s kampe haft et gennemsnit på 2.6 mål. I disse kampe, har hjemmeholdet formået at score 1.10 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.10 mål pr. kamp . Ude hold har i gennemsnit scoret 1.50 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.10 mål pr. kamp.

Vendsyssel FF – Hvidovre Odds på Begge Hold Scorer

Halvdelen af både Vendsyssel FFs og Hvidovres sidste 10 kampe i 1. Division er endt med at begge hold i opgøret scorede.Den sidste gang Vendsyssel FF missede en chance for at score i en kamp var d. 6/05/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Sønderjyske.Hvidovres nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Vejle Boldklub på 0-1 d. 5/05/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp.Med et gennemsnitligt odds på 1.60 er der en sandsynlighed på 62.50% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.19, er der en sandsynlighed på 45.66% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

Vendsyssel FF - Hvidovre Live Stream
Billede taget d. 12. juni 2023 fra bet365

FAQ

Hvor kan man se Vendsyssel FF – Hvidovre live stream?
Se kampen på ViaPlay

Før kampen, hvordan præsterer Vendsyssel FF i 1. Division?
Vendsyssel FF seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 3 nederlag, og 4 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Hvidovre i 1. Division?
Hvidovre seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 3 nederlag, og 3 uafgjorte.

Seneste optakter fra 1. Division

Live Stream Fodbold » Vendsyssel FF – Hvidovre Live Stream