18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Vendsyssel FF – Kolding IF Live Stream

Last Updated on

Vendsyssel FF og Kolding IF mødes onsdag d. 23/08/2023, i runde 6 af Danmarks 1. Division, med kampstart kl. 19:00 på Nord Energi Arena .

Hvor kan man se Vendsyssel FF – Kolding IF Live Stream?

Deres seneste kamp mod Hillerød Fodbold endte i skuffelse, da Vendsyssel FF tabte med 0-2 og befinder sig lige nu på 7. pladsen i 1. Division , mens Kolding IF ligger på 4. pladsen efter et nederlag mod Sønderjyske på 1-3 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Vendsyssel FF vs Kolding IF, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Vendsyssel FF mod Kolding IF direkte via live stream.
  • Stadion: Nord Energi Arena
  • Dato: 23/08/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Vendsyssel FF – Kolding IF live stream på ViaPlay

Vendsyssel FF – Kolding IF Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Vendsyssel FF givet 44.84% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.23. Kolding IF har derimod 35.84% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.79. Disse odds gør Vendsyssel FF til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 28.49% med et odds på 3.51.

Vendsyssel FF mod Kolding IF – Statistikker og Analyse

Vendsyssel FF tabte holdets seneste kamp. onsdag værter mødte Hillerød Fodbold. Ved slutfløjtet viste måltavlen 0-2. Imens tabte Kolding IF deres sidste kamp. Sønderjyske var deres seneste modstander. Efter 90 minutter, var resultatet 1-3.

Vendsyssel FF vs Kolding IF Form

I deres 5 spillede kampe i denne sæson af 1. Division , har Vendsyssel FF vundet i to , med mål scoret i 4 kampe . På samme tid har Kolding IF vundet 3 gange , med scoring i alle kampe. I deres seneste fem kampe på Nord Energi Arena, har Vendsyssel FF nu vundet i alt 4 point. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 4 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Vendsyssel FF – Kolding IF Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 5 kampe, har der været et gennemsnit på 2.4 mål i Vendsyssel FFs 1. Division opgør . Imens er der i de kampe, som Kolding IF har spillet, blevet scoret 3.0 mål i gennemsnit. Når det gælder disse opgør, har hjemmeholdet formået at score 1.00 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.40 mål pr. kamp . Ude hold har i gennemsnit scoret 1.60 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.40 mål pr. kamp.

Vendsyssel FF – Kolding IF Odds på Begge Hold Scorer

Vendsyssel FF har haft 60% af deres seneste 5 1. Division opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , mens det samme er gældende for alle Kolding IF’s kampe. Vendsyssel FFs nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Hillerød Fodbold på 0-2 d. 19/08/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Med et gennemsnitligt odds på 1.55 er der 64.52% chance for at begge hold scorer i kampen på onsdag.Med et gennemsnitligt odds på 2.31, er der 43.29% chance for at ingen af holdene scorer i kampen onsdag.

FAQ

Hvor kan man se Vendsyssel FF – Kolding IF live stream?


Kampen Vendsyssel FF mod Kolding IF kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Vendsyssel FF og Kolding IF har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Vendsyssel FF favoritter med odds 2.23 for at vinde.

Hvordan er Vendsyssel FF’s form i 1. Division op til kampen?


Vendsyssel FF har 2 sejre, 2 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 5 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Kolding IF i 1. Division?


Kolding IF seneste 5 kampe er endt med 3 sejre, 1 nederlag, og 1 uafgjorte.