Viborg – Brøndby IF Live Stream

I runde 30 af Superligaen skal vi se Viborg byde Brøndby IF velkommen på deres hjemmebane, Energi Viborg Arena, søndag d. 21/05/2023, kl. 16:00.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Viborg – Brøndby IF Live Stream?

Forud for kampen, ligger Viborg nr. 3 i Superligaen tabellen efter en sejr over Randers FC 2-0 i sidste . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Brøndby IF indkasserede et nederlag mod FC København på 1-3, og de ligger inden denne uges kamp nr. 6. Læs vores optakt til kampen mellem Viborg vs Brøndby IF se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Energi Viborg Arena
  • Dato: 21/05/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Viborg – Brøndby IF live stream på ViaPlay

Viborg – Brøndby IF Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Viborg givet 50.76% chance for at vinde kampen med et odds på 1.97, mod Brøndby IF, som kun har 29.41% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 3.40.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.61 eller 27.70%.

Viborg vs Brøndby IF Statistikker og Analyse

Viborg vandt deres seneste kamp. Jacob Friis’s hold spillede mod Randers FC. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 2-0. Statistikker mod Randers FC viser at Viborg havde 50% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, havde Viborg 23 skud i angreb og 11 skud tilladt imod sig. Imens tabte Brøndby IF deres seneste kamp. Jesper Sørensen’s hold spillede mod FC København. Det endelige resultat for den kamp var 1-3. Statistikker mod FC København viser at Brøndby IF havde 57% af boldbesiddelsen. Hvis vi ser på skud på mål, havde Brøndby IF i alt 8 skud, mens de tillod 5 skud imod sig.

Viborg vs Brøndby IF Form

Ud af de seneste 10 kampe i Superligaen , har Viborg formået at sikre 4 sejre , mens de har scoret i 8 af dem . Gæsterne har formået at sikre 4 sejre , med mål scoret i 7 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Viborg i deres seneste fem kampe på Energi Viborg Arena vundet 8 point. Gæsterne har nu vundet 6 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Viborg vs Brøndby IF Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Viborg opnået 4 sejre , mens Brøndby IF har en historik der tæller 4 sejre . Der har også været 2 uafgjorte. I gennemsnit er der blevet scoret 2.1 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe . Viborg har i gennemsnit scoret 1.0 mål pr. kamp , og Brøndby IF har snittet 1.1 pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Viborg med 3-0. Kampen blev spillet søndag d. 2/04/2023, 16:00 på Broendby Stadion.

Viborg – Brøndby IF Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 2.6 mål i Viborgs Superligaen opgør . På den anden side, har Brøndby IF’s kampe haft et gennemsnit på 2.7 mål. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Jacob Friis’s hold formået at score et gennemsnit på 1.40 mål og indkasseret 1.20 i hver af deres tidligere kampe , hvorimod Jesper Sørensens hold har scoret 1.00 mål og indkasseret 1.70 pr. kamp.

Viborg – Brøndby IF Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i halvdelen af 10 kampe, som Viborg og Brøndby IF har spillet indtil nu. Viborgs seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, AGF d. 7/05/2023. Den seneste gang Brøndby IF missede chancen for at score i en kamp var d. 23/04/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Randers FC. Det gennemsnitlige odds på 1.64 fortæller, at der er en sandsynlighed på 60.98% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på søndag. Det gennemsnitlige odds på 2.11 siger at der er en sandsynlighed på 47.39% for at begge hold formår at score søndag.

FAQ

Hvor kan man se Viborg – Brøndby IF live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvilket hold mellem Viborg og Brøndby IF har størst chance for at vinde?
I denne kamp er Viborg favoritter med odds 1.97 for at vinde.

Hvordan er Viborg’s form i Superligaen op til kampen?
Viborg har 4 sejre, 4 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Brøndby IF’s form i Superligaen op til kampen?
Brøndby IF har 4 sejre, 6 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Seneste optakter fra Superligaen

Live Stream Fodbold » Viborg – Brøndby IF Live Stream
18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening