18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Viborg – FC København Live Stream

Last Updated on

Viborg og FC København mødes lørdag d. 25/11/2023, i runde 16 af Danmarks Superligaen, med kampstart kl. 19:00 på Energi Viborg Arena .

Hvor kan man se Viborg – FC København Live Stream?

Efter et nederlag til AGF på 0-2 i deres seneste kamp, ligger Viborg lige nu på 8. pladsen i Superligaen . FC København indtager 1. pladsen efter deres 0-0 uafgjort mod Brøndby IF. Læs vores optakt til kampen mellem Viborg vs FC København, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Viborg mod FC København direkte via live stream.
  • Stadion: Energi Viborg Arena
  • Dato: 25/11/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Viborg – FC København live stream på ViaPlay

Viborg – FC København Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at FC København er favoritter i dette kommende opgør. Viborg er blevet givet et gennemsnitligt odds på 4.10, så der er 24.39% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. FC Københavns gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 1.77, hvilket betyder, at der er 56.50% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.72, eller 26.88%.

Viborg mod FC København – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede Viborg et nederlag og fik ingen point. AGF var modstanderne for Jakob Poulsen’s hold. Kampen endte med et resultat på 0-2. Da de mødte AGF, havde Viborg 51% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Viborg i seneste kamp 3 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Jakob Poulsen’ hold 14 skud imod sig. Imens spillede FC København uafgjort i deres seneste kamp. I deres seneste møde, stod Jacob Neestrup’s hold overfor Brøndby IF. Ved slutfløjtet viste måltavlen 0-0. Mod Brøndby IF, havde FC København en boldbesiddelse på 54%. I forhold til skud på mål, havde FC København i alt 15 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 12 skud imod sig.

Viborg vs FC København Form

Ud af de seneste 10 kampe i Superligaen , har hjemmeholdet en præstation på to sejre i deres navn , og har scoret i 4 kampe . På samme tid har FC København vundet 5 gange , efter at have scoret i 8 af disse kampe. I deres seneste fem kampe på Energi Viborg Arena, har Viborg nu vundet i alt 10 point. Gæsterne har nu vundet 11 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Viborg vs FC København Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har Viborg opnået én sejr , hvorimod FC København har opnået 6 sejre , og der er 3 kampe, som er endt uafgjort. Disse to hold har scoret 2.7 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe . 0.9 mål pr. kamp er gået til Viborg , og FC København havde et gennemsnit på 1.8 mål pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 0-2 til FC København. Kampen blev spillet søndag d. 3/09/2023, 17:00 på Parken.

Viborg – FC København Odds på Over/Under

Viborg har formået at score i gennemsnit på 2.2 mål i hver af deres seneste 10 Superligaen kampe , hvorimod FC København har et gennemsnit på 3.2 mål i deres kampe. Ser man på disse opgør, har Jakob Poulsen’s hold et gennemsnit på 0.70 scorede mål og 1.50 indkasserede mål pr. kamp , hvorimod Jacob Neestrups hold har scoret 1.90 mål og indkasseret 1.30 pr. kamp.

Viborg – FC København Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 40% af Viborg’s seneste 10 Superligaen kampe , mens FC København har set det samme ske i 60% af deres kampe. Den seneste gang Viborg ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, AGF d. 12/11/2023. Den seneste gang FC København ikke formåede at score i ligaen var i en 0-0 uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brøndby IF d. 12/11/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.63 er der 61.35% chance for at begge hold scorer i kampen på lørdag.Med et gennemsnitligt odds på 2.14, er der 46.73% chance for at ingen af holdene scorer i kampen lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Viborg – FC København live stream?


Kampen Viborg mod FC København kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Viborg og FC København har størst chance for at vinde?


I denne kamp er FC København favoritter med odds 1.77 for at vinde.

Hvordan er Viborg’s form i Superligaen op til kampen?


Viborg har 2 sejre, 6 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer FC København i Superligaen?


FC København seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 2 nederlag, og 3 uafgjorte.