Viborg – FC København Live Stream

Viborg og FC København mødes mandag d. 29/05/2023 kl. 16:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Energi Viborg Arena.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Viborg – FC København Live Stream?

Viborg går ind til dette opgør med en 3. plads efter at have spillet uafgjort 1-1 mod Brøndby IF, hvorimod FC København lige nu ligger på en 1. plads efter deres nederlag mod AGF på 4-3 i seneste runde.Læs vores optakt til kampen mellem Viborg vs FC København se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Energi Viborg Arena
  • Dato: 29/05/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Viborg – FC København live stream på ViaPlay

Viborg – FC København Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 2.86 fortæller os, at Viborg har 34.97% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er FC Københavns chance for at vinde 44.84%, med et gennemsnitligt odds på 2.23. Dette viser at FC København ses som favoritter i denne kommende kamp.
Med odds 3.54, er der 28.25% chance for at kampen ender uafgjort.

Viborg vs FC København Statistikker og Analyse

Viborg’s seneste kamp så dem spille uafgjort.Jacob Friis’s hold spillede mod Brøndby IF.Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-1.Mod Brøndby IF, havde Viborg en boldbesiddelse på 57%.Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Viborg de følgende statistikker: 16 skud i angreb og 6 skud tilladt mod eget mål.Imens vandt FC København deres seneste kamp.AGF var deres seneste modstander.Efter 90 minutter, var resultatet 4-3.I deres kamp mod AGF havde FC København følgende boldbesiddelse : 46%.I deres seneste kamp, blev 12 skud sendt afsted i angrebet, mens 17 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Viborg vs FC København Form

Ud af de seneste 10 kampe i Superligaen, har værterne fejret 4 sejre , og har scoret i 8 kampe . FC København har fejret 6 sejre , og har scoret i 7 kampe.Ser man på formen hjemme og ude, har Viborg nu vundet 8 point i deres seneste fem spillede kampe på Energi Viborg Arena.Gæsterne har nu vundet 7 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Viborg vs FC København Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Viborg og FC København, har Viborg formået at vinde én gang , hvor FC København har vundet 5 kampe , og der har været 4 kampe, hvor de har spillet uafgjort. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 2.3 mål pr. kamp . 0.8 mål pr. kamp er gået til Viborg , mens FC København i gennemsnit har scoret 1.5 mål pr. kamp.Deres seneste møde endte med en sejr til FC København med 1-2.Kampen blev spillet søndag d. 16/04/2023, 16:00 på Parken.

Viborg – FC København Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 2.4 mål i Viborgs Superligaen opgør. Imens er der i de kampe, som FC København har spillet, blevet scoret 3.2 mål i gennemsnit. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Jacob Friis’s hold et gennemsnit på 1.30 scorede mål og 1.10 indkasserede mål pr. kamp , og Jacob Neestrups trup har et gennemsnit på 1.90 scorede mål og 1.30 indkasserede mål pr. kamp.

Viborg – FC København Odds på Begge Hold Scorer

Halvdelen af Viborg’s seneste 10 kampe i Superligaen er endt med at begge hold i opgøret scorede , mens det samme er gældende for 70% af FC København’s kampe.Et nederlag på 0-3 mod ingen andre end deres kommende modstandere, AGF d. 7/05/2023 var den seneste kamp, som Viborg endte uden at score et mål.FC Københavns nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brøndby IF på 0-1 d. 30/04/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.56, kan vi se at der er 64.10% chance for at begge hold scorer i deres kamp på mandag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.26, kan vi se at der er 44.25% chance for at begge hold scorer i deres kamp den mandag.

FAQ

Hvor kan man se Viborg – FC København live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Viborg og FC København?
FC København er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.23.

Før kampen, hvordan præsterer Viborg i Superligaen?
Viborg seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 4 nederlag, og 2 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer FC København i Superligaen?
FC København seneste 10 kampe er endt med 6 sejre, 3 nederlag, og 1 uafgjorte.

Seneste optakter fra Superligaen

Live Stream Fodbold » Viborg – FC København Live Stream
18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening