18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Viborg – Lyngby Live Stream

Last Updated on

Viborg og Lyngby mødes fredag d. 28/07/2023, i runde 2 af Danmarks Superligaen, med kampstart kl. 19:00 på Energi Viborg Arena .

Hvor kan man se Viborg – Lyngby Live Stream?

Deres seneste kamp mod FC Nordsjælland endte i skuffelse, da Viborg tabte med 1-4 og befinder sig lige nu på 12. pladsen i Superligaen . På den anden side, Lyngby tabte mod FC København med 1-2, så de ligger lige nu på 8. pladsen. Læs vores optakt til kampen mellem Viborg vs Lyngby, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Viborg mod Lyngby direkte via live stream.
  • Stadion: Energi Viborg Arena
  • Dato: 28/07/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Viborg – Lyngby live stream på ViaPlay

Viborg – Lyngby Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Viborg givet 56.18% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.78. Lyngby har derimod 24.63% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 4.06. Disse odds gør Viborg til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 27.47% med et odds på 3.64.

Viborg mod Lyngby – Statistikker og Analyse

Viborg tabte deres seneste opgør. Jacob Friis’s hold stod overfor FC Nordsjælland i den kamp. Kampen endte med et resultat på 1-4. Mod FC Nordsjælland, havde Viborg 37% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Viborg de følgende statistikker: 7 skud i angreb og 13 skud tilladt mod eget mål. Imens tabte Lyngby deres seneste kamp. FC København var deres seneste modstander. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-2. Da de mødte FC København, havde Lyngby 41% af boldbesiddelsen. I Lyngby’s seneste kamp, skød de på mål 13 gange, mens Freyr Alexandersson hold tillod 16 skud imod sig.

Viborg vs Lyngby Form

Efter 1 kampe i Superligaen , har værterne 0 sejre med mål scoret i én enkelt kamp . Lyngby har en statistik på 0 sejre i deres seneste 10 kampe , efter at have scoret i én af disse kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Viborg i deres seneste fem kampe på Energi Viborg Arena ikke vundet nogen point. Gæsterne har ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på udbane.

Viborg vs Lyngby Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Viborg vundet 5 kampe , hvor Lyngby har vundet 3 kampe . Der har været 2 kampe, der er endt uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.3 mål , hvor Viborg i gennemsnit har scoret 1.6 mål pr. kamp , og Lyngby havde et gennemsnit på 0.7 mål pr. kamp. I den seneste kamp endte det med uafgjort 1-1. Kampen blev spillet fredag d. 7/10/2022, 19:00 på Lyngby Stadion.

Viborg – Lyngby Odds på Over/Under

Viborg har formået at score i gennemsnit på 5.0 mål i hver af deres seneste 1 Superligaen kampe . På den anden side, har Lyngby’s kampe haft et gennemsnit på 3.0 mål.

Viborg – Lyngby Odds på Begge Hold Scorer

Med et gennemsnitligt odds på 1.62 er der 61.73% chance for at begge hold scorer i kampen på fredag.Med et gennemsnitligt odds på 2.16, er der 46.30% chance for at ingen af holdene scorer i kampen fredag.

FAQ

Hvor kan man se Viborg – Lyngby live stream?


Kampen Viborg mod Lyngby kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Viborg og Lyngby?


Viborg er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.78.

Før kampen, hvordan præsterer Viborg i Superligaen?


Viborg seneste kamp er endt med 0 sejre, 1 nederlag, og 0 uafgjorte.

Hvordan er Lyngby’s form i Superligaen op til kampen?


Lyngby har 0 sejre, 1 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste kamp.