18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Viborg – OB Live Stream

Last Updated on

,

Viborg møder OB i runde 32 af Superligaen lørdag d. 25/05/2024, kl. 14:00 på deres hjemmebane Energi Viborg Arena.

Hvor kan man se Viborg – OB Live Stream?

Forud for kampen, ligger Viborg lige nu på en 2. plads i Superligaen tabellen efter et nederlag mod Lyngby med resultatet 1-3 i sidste kamp , mens OB rangerer som nr. 5 efter en sejr mod Randers FC på 2-0 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Viborg vs OB, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Viborg mod OB direkte via live stream.
  • Stadion: Energi Viborg Arena
  • Dato: 25/05/2024
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se Viborg – OB live stream på ViaPlay

Viborg – OB Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 2.00 fortæller os, at Viborg har 50.00% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er OBs chance for at vinde 31.15%, med et gennemsnitligt odds på 3.21. Dette viser at Viborg ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 3.74, er der 26.74% chance for at kampen ender uafgjort.

Viborg mod OB – Statistikker og Analyse

Viborg tabte holdets seneste kamp. Jakob Poulsen’s hold stod overfor Lyngby i den kamp. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-3. I deres kamp mod Lyngby, havde Viborg den følgende boldbesiddelse: 52%. Kigger man på skud på mål, havde Viborg i seneste kamp 11 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Jakob Poulsen’ hold 18 skud imod sig. Imens vandt OB deres sidste kamp. I den kamp, mødte Søren Krogh’s hold Randers FC. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-0. Statistikker mod Randers FC viser at OB havde 38% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde OB i alt 13 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 11 skud imod sig.

Viborg vs OB Form

I deres seneste ti Superligaen kampe , har Viborg formået at sikre 4 sejre , efter at have scoret i 7 af disse kampe . OB har en statistik på to sejre i deres seneste 10 kampe , med mål scoret i 7 kampe. I deres seneste fem kampe på Energi Viborg Arena, har Viborg nu vundet i alt 7 point. I mellemtiden har OB vundet 8 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Viborg vs OB Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Viborg og OB , har værterne været sejrsrige 4 gange , mens OB har formået at vinde én gang . Der har også været 5 uafgjorte. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.6 mål , hvor Viborg i gennemsnit har scoret 1.5 mål pr. kamp , mens OB i gennemsnit har scoret 1.1 mål pr. kamp. Sidste gang de spillede, vandt Viborg kampen med 3-1. Kampen blev spillet fredag d. 12/04/2024, 18:00 på Nature Energy Park.

Viborg – OB Odds på Over/Under

Viborg har i gennemsnit scoret 2.4 mål i hver af deres seneste 10 Superligaen kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.7 mål i OB’s opgør. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Jakob Poulsen’s hold formået at score et gennemsnit på 1.20 mål og indkasseret 1.20 i hver af deres tidligere kampe , mens Søren Krogh’s trup har formået at notere 1.10 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.60 mål pr. kamp.

Viborg – OB Odds på Begge Hold Scorer

60% af både Viborgs og OBs sidste 10 kampe i Superligaen er endt med at begge hold i opgøret scorede. Viborgs nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Randers FC på 0-1 d. 15/05/2024 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Den seneste gang OB missede chancen for at score i en kamp var d. 5/04/2024, hvor de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Lyngby. Med et gennemsnitligt odds på 1.57 er der en sandsynlighed på 63.69% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.25, er der en sandsynlighed på 44.44% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Viborg – OB live stream?


Kampen Viborg mod OB kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Viborg og OB har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Viborg favoritter med odds 2.00 for at vinde.

Hvordan er Viborg’s form i Superligaen op til kampen?


Viborg har 4 sejre, 4 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er OB’s form i Superligaen op til kampen?


OB har 2 sejre, 6 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.