18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Viborg – Vejle Boldklub Live Stream

Last Updated on

Viborg og Vejle Boldklub mødes mandag d. 21/08/2023, i runde 5 af Danmarks Superligaen, med kampstart kl. 19:00 på Energi Viborg Arena .

Hvor kan man se Viborg – Vejle Boldklub Live Stream?

Forud for kampen, ligger Viborg lige nu på en 6. plads i Superligaen tabellen efter en uafgjort mod Hvidovre 0-0 i seneste kamp . Vejle Boldklub tabte deres seneste kamp mod FC Midtjylland med 1-2, og de ligger lige nu nr. 12 i tabellen. Læs vores optakt til kampen mellem Viborg vs Vejle Boldklub, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Viborg mod Vejle Boldklub direkte via live stream.
  • Stadion: Energi Viborg Arena
  • Dato: 21/08/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Viborg – Vejle Boldklub live stream på ViaPlay

Viborg – Vejle Boldklub Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Viborg er favoritter i dette kommende opgør. Viborg er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.70, så der er 58.82% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Vejle Boldklubs gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 4.48, hvilket betyder, at der er 22.32% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.73, eller 26.81%.

Viborg mod Vejle Boldklub – Statistikker og Analyse

Viborg spillede uafgjort i holdets seneste kamp. Hvidovre var deres seneste modstander. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 0-0. Statistikker mod Hvidovre viser at Viborg havde 46% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, havde Viborg 17 skud i angreb og 6 skud tilladt imod sig. Imens tabte Vejle Boldklub deres seneste kamp. Ivan Prelec’s hold var oppe mod FC Midtjylland. Kampen endte med en stilling på 1-2. I deres kamp mod FC Midtjylland, havde Vejle Boldklub 55% af bolden. Ser man på skud på mål, havde Vejle Boldklub de følgende statistikker: 9 skud i angreb og 9 skud tilladt mod eget mål.

Viborg vs Vejle Boldklub Form

Efter 4 kampe i Superligaen , har hjemmeholdet en præstation på én sejr i deres navn , mens de har scoret i 3 af dem . På samme tid har Vejle Boldklub vundet 0 gange , og har scoret i 3 kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Viborg nu vundet 2 point i deres seneste fem spillede kampe på Energi Viborg Arena. I mellemtiden har Vejle Boldklub ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på udebane.

Viborg vs Vejle Boldklub Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har værterne været sejrsrige to gange , og gæsterne har været sejrsrige 4 gange , og der har været 4 kampe, hvor de har spillet uafgjort. I gennemsnit er 3.3 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør , hvor Viborg i gennemsnit har scoret 1.5 mål pr. kamp , og Vejle Boldklub har scoret 1.8 pr. kamp. I den seneste kamp endte det med uafgjort 2-2. Kampen blev spillet mandag d. 9/05/2022, 19:00 på Energi Viborg Arena.

Viborg – Vejle Boldklub Odds på Over/Under

Viborg har i gennemsnit scoret 3.0 mål i hver af deres seneste 4 Superligaen kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.0 mål i Vejle Boldklub’s opgør. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Jacob Friis’s hold scoret et gennemsnit på 1.25 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.75 mål i hver kamp , mens Ivan Prelec’s trup har formået at notere 1.00 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 2.00 mål pr. kamp.

Viborg – Vejle Boldklub Odds på Begge Hold Scorer

75% af både Viborgs og Vejle Boldklubs sidste 4 kampe i Superligaen er endt med at begge hold i opgøret scorede. Den sidste gang Viborg missede en chance for at score i en kamp var d. 14/08/2023, da de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Hvidovre. Den seneste gang Vejle Boldklub missede chancen for at score i en kamp var d. 23/07/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, AGF. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.77, kan vi se at der er 56.50% chance for at begge hold scorer i deres kamp på mandag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.94, kan vi se at der er 51.55% chance for at begge hold scorer i deres kamp den mandag.

FAQ

Hvor kan man se Viborg – Vejle Boldklub live stream?


Kampen Viborg mod Vejle Boldklub kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Viborg og Vejle Boldklub har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Viborg favoritter med odds 1.70 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Viborg i Superligaen?


Viborg seneste 4 kampe er endt med 1 sejre, 1 nederlag, og 2 uafgjorte.