18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

West Ham – Aston Villa Live Stream

Last Updated on

West Ham og Aston Villa mødes søndag d. 17/03/2024, i runde 29 af Englands Premier League, med kampstart kl. 15:00 på London Stadium .

Hvor kan man se West Ham – Aston Villa Live Stream?

West Ham går ind til dette opgør med en 7. plads efter at have spillet uafgjort 2-2 mod Burnley . På den anden side, Aston Villa tabte mod Tottenham med 0-4, så de ligger lige nu på 4. pladsen. Læs vores optakt til kampen mellem West Ham vs Aston Villa, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med West Ham mod Aston Villa direkte via live stream.
  • Stadion: London Stadium
  • Dato: 17/03/2024
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se West Ham – Aston Villa live stream på ViaPlay

West Ham – Aston Villa Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Aston Villa er favoritter i dette kommende opgør. West Ham er blevet givet et gennemsnitligt odds på 2.77, så der er 36.10% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Aston Villas gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 2.36, hvilket betyder, at der er 42.37% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.69, eller 27.10%.

West Ham mod Aston Villa – Statistikker og Analyse

West Ham’s seneste kamp så dem spille uafgjort. David Moyes’s hold stod overfor Burnley i den kamp. Efter 90 minutter var resultatet 2-2. Mod Burnley, havde West Ham en boldbesiddelse på 52%. Kigger man på skud på mål, havde West Ham i seneste kamp 22 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod David Moyes’ hold 11 skud imod sig. Imens tabte Aston Villa deres seneste kamp. Unai Emery’s hold spillede mod Tottenham. Efter 90 minutter, var resultatet 0-4. Statistikker mod Tottenham viser at Aston Villa havde 31% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, blev 10 skud sendt afsted i angrebet, mens 9 blev tilladt imod i den seneste kamp.

West Ham vs Aston Villa Form

I deres seneste 10 Premier League opgør , har værterne fejret 3 sejre , og har scoret i 6 kampe . Aston Villa har 5 sejre , mens de har scoret i 8 af dem. Ser man på hjemme- og udeform, har West Ham vundet 6 point i deres seneste fem kampe på London Stadium. I mellemtiden har Aston Villa vundet 10 point i deres seneste fem kampe på udebane.

West Ham vs Aston Villa Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har West Ham vundet 6 kampe , og gæsterne har været sejrsrige i ét tilfælde . Der har været 3 kampe, der er endt uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.7 mål . West Ham har i gennemsnit scoret 1.7 mål pr. kamp , mens Aston Villa i gennemsnit har scoret 1.0 mål pr. kamp. Sidste gang de spillede, tabte West Ham kampen med 1-4. Kampen blev spillet søndag d. 22/10/2023, 16:30 på Villa Park.

West Ham – Aston Villa Odds på Over/Under

West Ham har formået at score i gennemsnit på 3.3 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe , hvorimod Aston Villa har et gennemsnit på 4.0 mål i deres kampe. Ser man på disse seneste kampe, har David Moyes’s hold scoret et gennemsnit på 1.40 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.90 mål i hver kamp , og Unai Emery’s hold har formået at score et gennemsnit på 2.10 mål og indkasseret 1.90 i hver af deres tidligere kampe.

West Ham – Aston Villa Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i halvdelen af West Ham’s seneste 10 Premier League kampe , mens Aston Villa har set det samme ske i 70% af deres kampe. Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Nottingham F. d. 17/02/2024 var den seneste kamp, som West Ham endte uden at score et mål. Den seneste gang Aston Villa missede chancen for at score i en kamp var d. 10/03/2024, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Tottenham. Det gennemsnitlige odds på 1.46 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 68.49%.Et gennemsnitligt odds på 2.56 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 39.06%.

FAQ

Hvor kan man se West Ham – Aston Villa live stream?


Kampen West Ham mod Aston Villa kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem West Ham og Aston Villa?


Aston Villa er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.36.

Hvordan er West Ham’s form i Premier League op til kampen?


West Ham har 3 sejre, 3 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Aston Villa i Premier League?


Aston Villa seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 4 nederlag, og 1 uafgjorte.