18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

West Ham – Bournemouth Live Stream

Last Updated on

West Ham og Bournemouth mødes torsdag d. 1/02/2024 kl. 20:30, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på London Stadium.

Hvor kan man se West Ham – Bournemouth Live Stream?

West Ham går ind til dette opgør med en 6. plads efter at have spillet uafgjort 2-2 mod Sheffield U. . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Bournemouth indkasserede et nederlag mod Liverpool på 0-4, og de ligger inden denne uges kamp nr. 12. Læs vores optakt til kampen mellem West Ham vs Bournemouth, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med West Ham mod Bournemouth direkte via live stream.
  • Stadion: London Stadium
  • Dato: 1/02/2024
  • Kick off: kl. 20:30
  • TV Kanal: Se West Ham – Bournemouth live stream på ViaPlay

Hvis vi skal analysere oddsene, er West Ham givet 41.32% chance for at vinde kampen med et odds på 2.42, mod Bournemouth, som kun har 36.90% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 2.71. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.66 eller 27.32%.

West Ham mod Bournemouth – Statistikker og Analyse

West Ham spillede uafgjort i holdets seneste kamp. Sheffield U. var modstanderne for David Moyes’s hold. Efter 90 minutter var resultatet 2-2. I deres kamp mod Sheffield U., havde West Ham den følgende boldbesiddelse: 42%. Hvis vi kigger på skud på mål, havde West Ham i alt 16 skud, mens de tillod 21 skud imod sig. I deres seneste kamp forlod Bournemouth banen med et nederlag. I deres seneste møde, stod Andoni Iraola’s hold overfor Liverpool. Ved slutfløjtet viste måltavlen 0-4. Statistikker mod Liverpool viser at Bournemouth havde 39% af boldbesiddelsen. Ser man på skud på mål, havde Bournemouth de følgende statistikker: 11 skud i angreb og 14 skud tilladt mod eget mål.

West Ham vs Bournemouth Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Premier League , har West Ham formået at sikre 6 sejre , mens de har scoret i 8 af dem . Gæsterne har formået at sikre 6 sejre , efter at have scoret i 9 af disse kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har West Ham vundet 11 point i deres seneste fem kampe på London Stadium. Deres modstander, Bournemouth, har vundet 12 point i deres seneste fem kampe på udebane.

West Ham vs Bournemouth Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har West Ham formået at vinde 3 gange , og gæsterne har været sejrsrige 3 gange . Der har også været 4 uafgjorte. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 3.4 mål pr. kamp , hvor West Ham i gennemsnit har scoret 2.0 mål pr. kamp , mens Bournemouth i gennemsnit har scoret 1.4 mål pr. kamp. Deres seneste møde endte med en uafgjort med 1-1 da den sidste fløjte lød. Kampen blev spillet lørdag d. 12/08/2023, 15:00 på Vitality Stadium.

West Ham – Bournemouth Odds på Over/Under

West Ham har formået at score i gennemsnit på 2.9 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe . På den anden side, har Bournemouth’s kampe haft et gennemsnit på 3.8 mål. Ser man på disse opgør, har David Moyes’s trup formået at score 1.70 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.20 mål pr. kamp . David Moyes’s hold har i gennemsnit scoret 2.00 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.80 mål pr. kamp.

West Ham – Bournemouth Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i halvdelen af kampe både for værterne, West Ham, og gæsterne, Bournemouth. West Hams seneste kamp uden et scoret mål var en uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brighton d. 2/01/2024. Den seneste gang Bournemouth missede chancen for at score i en kamp var d. 21/01/2024, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Liverpool. Med et gennemsnitligt odds på 1.52 er der en sandsynlighed på 65.79% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.38, er der en sandsynlighed på 42.02% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se West Ham – Bournemouth live stream?


Kampen West Ham mod Bournemouth kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem West Ham og Bournemouth har størst chance for at vinde?


I denne kamp er favoritter med odds 2.42 for at vinde.

Hvordan er West Ham’s form i Premier League op til kampen?


West Ham har 6 sejre, 1 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Bournemouth i Premier League?


Bournemouth seneste 10 kampe er endt med 6 sejre, 3 nederlag, og 1 uafgjorte.