18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

West Ham – Brentford Live Stream

Last Updated on

West Ham og Brentford mødes mandag d. 26/02/2024, i runde 26 af Englands Premier League, med kampstart kl. 21:00 på London Stadium .

Hvor kan man se West Ham – Brentford Live Stream?

Efter et nederlag til Nottingham F. på 0-2 i deres seneste kamp, ligger West Ham lige nu på 9. pladsen i Premier League . Brentford tabte deres seneste kamp mod Manchester City med 0-1, og de ligger lige nu nr. 14 i tabellen. Læs vores optakt til kampen mellem West Ham vs Brentford, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med West Ham mod Brentford direkte via live stream.
  • Stadion: London Stadium
  • Dato: 26/02/2024
  • Kick off: kl. 21:00
  • TV Kanal: Se West Ham – Brentford live stream på ViaPlay

West Ham – Brentford Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 2.47 fortæller os, at West Ham har 40.49% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Brentfords chance for at vinde 37.04%, med et gennemsnitligt odds på 2.70. Dette viser at West Ham ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 3.54, er der 28.25% chance for at kampen ender uafgjort.

West Ham mod Brentford – Statistikker og Analyse

West Ham tabte deres seneste kamp. Nottingham F. var deres seneste modstander. Efter 90 minutter var resultatet 0-2. Da de mødte Nottingham F., havde West Ham 51% af boldbesiddelsen. Hvis vi kigger på skud på mål, havde West Ham i alt 13 skud, mens de tillod 18 skud imod sig. Imens fik Brentford nul point da de tabte deres seneste kamp. I den kamp, mødte Thomas Frank’s hold Manchester City. Efter 90 minutter, var resultatet 0-1. Mod Manchester City, havde Brentford en boldbesiddelse på 30%. I forhold til skud på mål, havde Brentford i alt 6 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 24 skud imod sig.

West Ham vs Brentford Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Premier League , har værterne 3 sejre , med scoring i 5 kampe . Brentford har fejret to sejre , mens de har scoret i 8 af dem. Ser man på formen hjemme og ude, har West Ham nu vundet 8 point i deres seneste fem spillede kampe på London Stadium. I mellemtiden har Brentford vundet 3 point i deres seneste fem kampe på udebane.

West Ham vs Brentford Indbyrdes opgør

West Ham og Brentford har i alt spillet 5 kampe mod hinanden, og ifølge statistikkerne , har West Ham indtil videre ikke vundet mod Brentford , hvor Brentford har vundet alle kampe . I hver af disse 5 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.8 mål , hvor West Ham i gennemsnit har scoret 0.6 mål pr. kamp , og Brentford har snittet 2.2 pr. kamp. I den seneste kamp tog Brentford hjem med en sejr på 2-3. Kampen blev spillet lørdag d. 4/11/2023, 16:00 på Gtech Community Stadium.

West Ham – Brentford Odds på Over/Under

West Ham har formået at score i gennemsnit på 2.9 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe . På den anden side, har Brentford’s kampe haft et gennemsnit på 3.5 mål. I disse kampe, har David Moyes’s trup scoret 1.00 mål og indkasseret 1.90 pr. kamp . David Moyes’s hold har i gennemsnit scoret 1.20 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 2.30 mål pr. kamp.

West Ham – Brentford Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 20% af West Ham’s seneste 10 Premier League kampe , og for Brentford er det samme gældende for 70% af deres kampe. West Hams seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Nottingham F. d. 17/02/2024. Den seneste gang Brentford missede chancen for at score i en kamp var d. 20/02/2024, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester City. Med et gennemsnitligt odds på 1.57 er der 63.69% chance for at begge hold scorer i kampen på mandag.Med et gennemsnitligt odds på 2.29, er der 43.67% chance for at ingen af holdene scorer i kampen mandag.

FAQ

Hvor kan man se West Ham – Brentford live stream?


Kampen West Ham mod Brentford kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem West Ham og Brentford har størst chance for at vinde?


I denne kamp er West Ham favoritter med odds 2.47 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer West Ham i Premier League?


West Ham seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Brentford i Premier League?


Brentford seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 8 nederlag, og 0 uafgjorte.