18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

West Ham – Brighton Live Stream

Last Updated on

West Ham og Brighton mødes tirsdag d. 2/01/2024, i runde 20 af Englands Premier League, med kampstart kl. 20:30 på London Stadium .

Hvor kan man se West Ham – Brighton Live Stream?

Efter en sejr over Arsenal på 2-0, ligger West Ham lige nu på en 6. plads i Premier League tabellen . Brighton formåede at få skovlen under Tottenham, da de besejrede dem med 4-2 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 8. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem West Ham vs Brighton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med West Ham mod Brighton direkte via live stream.
  • Stadion: London Stadium
  • Dato: 2/01/2024
  • Kick off: kl. 20:30
  • TV Kanal: Se West Ham – Brighton live stream på ViaPlay

West Ham – Brighton Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 2.39 fortæller os, at West Ham har 41.84% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Brightons chance for at vinde 36.36%, med et gennemsnitligt odds på 2.75. Dette viser at West Ham ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 3.65, er der 27.40% chance for at kampen ender uafgjort.

West Ham mod Brighton – Statistikker og Analyse

West Ham vandt holdets seneste kamp. David Moyes’s hold stod overfor Arsenal i den kamp. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-0. Da de mødte Arsenal, havde West Ham 26% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde West Ham i seneste kamp 8 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod David Moyes’ hold 29 skud imod sig. Imens vandt Brighton deres sidste kamp. Roberto De Zerbi’s hold var oppe mod Tottenham. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 4-2. I deres kamp mod Tottenham, havde Brighton 46% af bolden. I forhold til skud på mål, havde Brighton i alt 15 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 22 skud imod sig.

West Ham vs Brighton Form

I deres seneste 10 Premier League opgør , har West Ham formået at sikre 6 sejre , med scoring i 8 kampe . Brighton har en statistik på 3 sejre i deres seneste 10 kampe , med scoring i 9 kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har West Ham nu vundet 10 point i deres seneste fem spillede kampe på London Stadium. Gæsterne har nu vundet 5 point i deres seneste fem kampe på udebane.

West Ham vs Brighton Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har værterne været sejrsrige i ét tilfælde , mens Brighton har formået at vinde 3 gange , og der har været 6 kampe, hvor de har spillet uafgjort. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 3.4 mål pr. kamp , hvor West Ham i gennemsnit har scoret 1.4 mål pr. kamp , mens Brighton i gennemsnit har scoret 2.0 mål pr. kamp. I den seneste kamp tog West Ham hjem med en sejr på 3-1. Kampen blev spillet lørdag d. 26/08/2023, 17:30 på The American Express Community Stadium.

West Ham – Brighton Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som West Ham har spillet, er der blevet scoret 3.1 mål i gennemsnit . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.1 mål i Brighton’s opgør. Når det gælder disse opgør, har David Moyes’s hold formået at score et gennemsnit på 1.70 mål og indkasseret 1.40 i hver af deres tidligere kampe , mens Roberto De Zerbi’s trup har formået at notere 1.60 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.50 mål pr. kamp.

West Ham – Brighton Odds på Begge Hold Scorer

West Ham har haft halvdelen af deres seneste 10 Premier League opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , og Brighton har haft det i 90% af denne sæsons opgør. West Hams nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Fulham på 0-5 d. 10/12/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Brightons nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal på 0-2 d. 17/12/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.50, kan vi se at der er 66.67% chance for at begge hold scorer i deres kamp på tirsdag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.44, kan vi se at der er 40.98% chance for at begge hold scorer i deres kamp den tirsdag.

FAQ

Hvor kan man se West Ham – Brighton live stream?


Kampen West Ham mod Brighton kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem West Ham og Brighton har størst chance for at vinde?


I denne kamp er West Ham favoritter med odds 2.39 for at vinde.

Hvordan er West Ham’s form i Premier League op til kampen?


West Ham har 6 sejre, 3 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.