18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

West Ham – Chelsea Live Stream

Last Updated on

West Ham og Chelsea mødes søndag d. 20/08/2023 kl. 17:30, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på London Stadium.

Hvor kan man se West Ham – Chelsea Live Stream?

Forud for kampen, ligger West Ham lige nu på en 13. plads i Premier League tabellen efter en uafgjort mod Bournemouth 1-1 i seneste kamp . På den anden side, Chelsea spillede uafgjort 1-1 mod Liverpool i deres seneste kamp, og de ligger lige nu på en 11. plads. Læs vores optakt til kampen mellem West Ham vs Chelsea, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med West Ham mod Chelsea direkte via live stream.
  • Stadion: London Stadium
  • Dato: 20/08/2023
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se West Ham – Chelsea live stream på ViaPlay

West Ham – Chelsea Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 3.81 fortæller os, at West Ham har 26.25% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Chelseas chance for at vinde 51.28%, med et gennemsnitligt odds på 1.95. Dette viser at Chelsea ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 3.58, er der 27.93% chance for at kampen ender uafgjort.

West Ham mod Chelsea – Statistikker og Analyse

West Ham spillede uafgjort i deres seneste opgør. Bournemouth var deres seneste modstander. Kampen endte med et resultat på 1-1. Mod Bournemouth, havde West Ham en boldbesiddelse på 35%. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde West Ham de følgende statistikker: 16 skud i angreb og 14 skud tilladt mod eget mål. Imens spillede Chelsea uafgjort i deres seneste kamp. Mauricio Pochettino’s hold spillede mod Liverpool. Efter 90 minutter, var resultatet 1-1. Da de mødte Liverpool, havde Chelsea 65% af boldbesiddelsen. Ser man på skud på mål, havde Chelsea de følgende statistikker: 10 skud i angreb og 13 skud tilladt mod eget mål.

West Ham vs Chelsea Form

Ud af 1 spillede kampe indtil videre i Premier League , har hjemmeholdet en præstation på 0 sejre i deres navn , og har scoret i én kamp . Gæsterne har formået at sikre 0 sejre , med scoring i én kamp. I deres seneste fem spillede kampe på London Stadium, har værterne West Ham ikke formået at vinde nogen point. Deres modstander, Chelsea, har ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på udebane.

West Ham vs Chelsea Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har West Ham formået at vinde 3 gange , hvor Chelsea har vundet 5 kampe . Der har været 2 kampe, der er endt uafgjort. Disse to hold har scoret 2.3 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe . West Ham har snittet 0.9 mål i hver kamp , mens Chelsea i gennemsnit har scoret 1.4 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en uafgjort med cifrene 1-1. Kampen blev spillet lørdag d. 11/02/2023, 14:30 på London Stadium.

West Ham – Chelsea Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 1 kampe, har der været et gennemsnit på 2.0 mål i West Hams Premier League opgør , hvorimod Chelsea har et gennemsnit på 2.0 mål i deres kampe.

West Ham – Chelsea Odds på Begge Hold Scorer

Med et gennemsnitligt odds på 1.75 er der en sandsynlighed på 57.14% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 1.99, er der en sandsynlighed på 50.25% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se West Ham – Chelsea live stream?


Kampen West Ham mod Chelsea kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem West Ham og Chelsea?


Chelsea er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.95.

Hvordan er West Ham’s form i Premier League op til kampen?


West Ham har 0 sejre, 0 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste kamp.

Hvordan er Chelsea’s form i Premier League op til kampen?


Chelsea har 0 sejre, 0 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste kamp.