18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

West Ham – Crystal Palace Live Stream

Last Updated on

West Ham og Crystal Palace mødes søndag d. 3/12/2023, i runde 14 af Englands Premier League, med kampstart kl. 15:00 på London Stadium .

Hvor kan man se West Ham – Crystal Palace Live Stream?

Efter en 2-1 sejr over Burnley i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 9. pladsen i Premier League tabellen . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Crystal Palace indkasserede et nederlag mod Luton på 1-2, og de ligger inden denne uges kamp nr. 13. Læs vores optakt til kampen mellem West Ham vs Crystal Palace, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med West Ham mod Crystal Palace direkte via live stream.
  • Stadion: London Stadium
  • Dato: 3/12/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se West Ham – Crystal Palace live stream på ViaPlay

West Ham – Crystal Palace Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er West Ham givet 50.51% chance for at vinde kampen med et odds på 1.98, mod Crystal Palace, som kun har 26.67% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 3.75. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.51 eller 28.49%.

West Ham mod Crystal Palace – Statistikker og Analyse

West Ham’s seneste kamp så dem tage en sejr. David Moyes’s hold mødte Burnley. Kampen endte med et resultat på 2-1. Mod Burnley, havde West Ham en boldbesiddelse på 50%. Hvis vi kigger på skud på mål, havde West Ham i alt 11 skud, mens de tillod 11 skud imod sig. Imens fik Crystal Palace nul point da de tabte deres seneste kamp. Roy Hodgson’s hold var oppe mod Luton. Efter 90 minutter, var resultatet 1-2. I deres kamp mod Luton havde Crystal Palace følgende boldbesiddelse : 60%. I deres seneste kamp, blev 15 skud sendt afsted i angrebet, mens 7 blev tilladt imod i den seneste kamp.

West Ham vs Crystal Palace Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Premier League , har værterne fejret 4 sejre , mens de har scoret i 9 af dem . På samme tid har Crystal Palace vundet 3 gange , mens de har scoret i 7 af dem. Ser man på formen hjemme og ude, har West Ham nu vundet 7 point i deres seneste fem spillede kampe på London Stadium. Gæsterne har nu vundet 6 point i deres seneste fem kampe på udebane.

West Ham vs Crystal Palace Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har West Ham formået at vinde 3 gange , mens Crystal Palace har formået at vinde 4 gange , med 3 uafgjorte i alt. I gennemsnit er der blevet scoret 3.9 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe . West Ham har i gennemsnit scoret 1.9 mål pr. kamp , og Crystal Palace havde et gennemsnit på 2.0 mål pr. kamp. I den seneste kamp tog Crystal Palace hjem med en sejr på 3-4. Kampen blev spillet lørdag d. 29/04/2023, 12:45 på Selhurst Park.

West Ham – Crystal Palace Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 3.6 mål i West Hams Premier League opgør . Imens er der i de kampe, som Crystal Palace har spillet, blevet scoret 2.7 mål i gennemsnit. Ser man på disse seneste kampe, har David Moyes’s trup scoret 1.60 mål og indkasseret 2.00 pr. kamp , mens Roy Hodgson’s trup har formået at notere 1.10 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.60 mål pr. kamp.

West Ham – Crystal Palace Odds på Begge Hold Scorer

West Ham har haft 80% af deres seneste 10 Premier League opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , mens det samme er gældende for halvdelen af Crystal Palace’s kampe. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Everton d. 29/10/2023 var den seneste kamp, som West Ham endte uden at score et mål. Crystal Palaces seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Newcastle d. 21/10/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.76 er der en sandsynlighed på 56.82% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 1.97, er der en sandsynlighed på 50.76% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se West Ham – Crystal Palace live stream?


Kampen West Ham mod Crystal Palace kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem West Ham og Crystal Palace har størst chance for at vinde?


I denne kamp er West Ham favoritter med odds 1.98 for at vinde.

Hvordan er West Ham’s form i Premier League op til kampen?


West Ham har 4 sejre, 5 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Crystal Palace’s form i Premier League op til kampen?


Crystal Palace har 3 sejre, 5 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.