18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

West Ham – Leeds Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

West Ham og Leeds mødes søndag d. 21/05/2023 kl. 14:30, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på London Stadium.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se West Ham – Leeds Live Stream?

Forud for kampen, ligger West Ham lige nu på en 15. plads i Premier League tabellen efter et nederlag mod Brentford med resultatet 0-2 i sidste kamp . På den anden side, Leeds spillede uafgjort 2-2 mod Newcastle i deres seneste kamp, og de ligger lige nu på en 18. plads. Læs vores optakt til kampen mellem West Ham vs Leeds se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: London Stadium
  • Dato: 21/05/2023
  • Kick off: kl. 14:30
  • TV Kanal: Se West Ham – Leeds live stream på ViaPlay

West Ham – Leeds Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er West Ham givet 42.55% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.35.
Leeds har derimod 34.48% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.90.
Disse odds gør West Ham til favorit i denne kamp.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 28.41% med et odds på 3.52.

West Ham vs Leeds Statistikker og Analyse

West Hams seneste så dem indkassere et nederlag. David Moyes’s hold spillede mod Brentford. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 0-2. Da de mødte Brentford, havde West Ham 47% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde West Ham i seneste kamp 5 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod David Moyes’ hold 22 skud imod sig. I deres seneste kamp fik Leeds et uafgjort resultat. I deres seneste møde, stod Sam Allardyce’s hold overfor Newcastle. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-2. I deres kamp mod Newcastle havde Leeds følgende boldbesiddelse : 36%. I deres seneste kamp, blev 10 skud sendt afsted i angrebet, mens 18 blev tilladt imod i den seneste kamp.

West Ham vs Leeds Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Premier League , har West Ham vundet i 4 , med mål scoret i 8 kampe . Leeds har en statistik på to sejre i deres seneste 10 kampe , med scoring i alle kampe. I deres seneste fem kampe på London Stadium, har West Ham nu vundet i alt 7 point. Deres modstander, Leeds, har vundet 3 point i deres seneste fem kampe på udebane.

West Ham vs Leeds Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har West Ham en historik på 3 sejre , mens Leeds har en historik der tæller to sejre . Der har også været 5 uafgjorte. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 2.8 mål pr. kamp . 1.5 mål pr. kamp er gået til West Ham , og Leeds har snittet 1.3 pr. kamp. Sidste gang de spillede, blev det uafgjort 2-2. Kampen blev spillet onsdag d. 4/01/2023, 21:45 på Elland Road.

West Ham – Leeds Odds på Over/Under

West Ham har formået at score i gennemsnit på 3.2 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe . Imens er der i de kampe, som Leeds har spillet, blevet scoret 4.4 mål i gennemsnit. I disse kampe, har David Moyes’s hold et gennemsnit på 1.40 scorede mål og 1.80 indkasserede mål pr. kamp . David Moyes’s hold har i gennemsnit scoret 1.50 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 2.90 mål pr. kamp.

West Ham – Leeds Odds på Begge Hold Scorer

40% af West Ham’s seneste 10 kampe i Premier League er endt med at begge hold i opgøret scorede , og Leeds har haft det i alle denne sæsons opgør. Den seneste gang West Ham ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brentford d. 14/05/2023. Den seneste gang Leeds ikke formåede at score i ligaen var i et 0-1 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Chelsea d. 4/03/2023. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.63, kan vi se at der er 61.35% chance for at begge hold scorer i deres kamp på søndag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.17, kan vi se at der er 46.08% chance for at begge hold scorer i deres kamp den søndag.

FAQ

Hvor kan man se West Ham – Leeds live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvilket hold mellem West Ham og Leeds har størst chance for at vinde?
I denne kamp er West Ham favoritter med odds 2.35 for at vinde.

Hvordan er West Ham’s form i Premier League op til kampen?
West Ham har 4 sejre, 5 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Leeds i Premier League?
Leeds seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 6 nederlag, og 2 uafgjorte.

Seneste optakter fra Premier League

Live Stream Fodbold » West Ham – Leeds Live Stream