18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

West Ham – Nottingham F. Live Stream

Last Updated on

Runde 12 i Premier League byder på West Ham mod Nottingham F., som mødes på søndag. Kampen spilles d. 12/11/2023 kl. 15:00 på West Hams hjemmebane: London Stadium.

Hvor kan man se West Ham – Nottingham F. Live Stream?

Deres seneste kamp mod Brentford endte i skuffelse, da West Ham tabte med 2-3 og befinder sig lige nu på 12. pladsen i Premier League , hvorimod Nottingham F. lige nu ligger på en 13. plads efter deres nederlag mod Aston Villa på 2-0 i seneste runde. Læs vores optakt til kampen mellem West Ham vs Nottingham F., se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med West Ham mod Nottingham F. direkte via live stream.
  • Stadion: London Stadium
  • Dato: 12/11/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se West Ham – Nottingham F. live stream på ViaPlay

West Ham – Nottingham F. Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er West Ham givet 53.76% chance for at vinde kampen med et odds på 1.86, mod Nottingham F., som kun har 24.63% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 4.06. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.69 eller 27.10%.

West Ham mod Nottingham F. – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede West Ham et nederlag og fik ingen point. Brentford var modstanderne for David Moyes’s hold. Efter 90 minutter var resultatet 2-3. Mod Brentford, havde West Ham en boldbesiddelse på 41%. Hvis vi kigger på skud på mål, havde West Ham i alt 12 skud, mens de tillod 16 skud imod sig. Imens vandt Nottingham F. deres seneste kamp. I deres seneste møde, stod Steve Cooper’s hold overfor Aston Villa. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-0. Statistikker mod Aston Villa viser at Nottingham F. havde 27% af boldbesiddelsen. Hvis vi ser på skud på mål, havde Nottingham F. i alt 5 skud, mens de tillod 13 skud imod sig.

West Ham vs Nottingham F. Form

Ud af de seneste 10 kampe i Premier League , har hjemmeholdet en præstation på 4 sejre i deres navn , mens de har scoret i 9 af dem . Nottingham F. har 3 sejre , efter at have scoret i 7 af disse kampe. I deres seneste fem kampe på London Stadium, har West Ham nu vundet i alt 7 point. Deres modstander, Nottingham F., har vundet 4 point i deres seneste fem kampe på udebane.

West Ham vs Nottingham F. Indbyrdes opgør

Før søndagens kamp, hvor der har været 8 møder mellem West Ham og Nottingham F. , har West Ham vundet 5 kampe , mens Nottingham F. har formået at vinde to gange , og der har været én af kampene, hvor de har spillet uafgjort. Deres seneste 8 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 3.1 mål pr. kamp , hvor West Ham i gennemsnit har scoret 2.1 mål pr. kamp , og Nottingham F. har snittet 1.0 pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 4-0 til West Ham. Kampen blev spillet lørdag d. 25/02/2023, 16:00 på London Stadium.

West Ham – Nottingham F. Odds på Over/Under

West Ham har i gennemsnit scoret 3.6 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe , hvorimod Nottingham F. har et gennemsnit på 2.4 mål i deres kampe. Ser man på disse opgør, har David Moyes’s hold formået at score et gennemsnit på 1.70 mål og indkasseret 1.90 i hver af deres tidligere kampe . David Moyes’s hold har i gennemsnit scoret 1.10 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.30 mål pr. kamp.

West Ham – Nottingham F. Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 80% af West Ham’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , og for Nottingham F. er det samme gældende for halvdelen af deres kampe. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Everton d. 29/10/2023 var den seneste kamp, som West Ham endte uden at score et mål. Den seneste gang Nottingham F. ikke formåede at score i ligaen var i et 0-3 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Liverpool d. 29/10/2023. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.67, kan vi se at der er 59.88% chance for at begge hold scorer i deres kamp på søndag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.09, kan vi se at der er 47.85% chance for at begge hold scorer i deres kamp den søndag.

FAQ

Hvor kan man se West Ham – Nottingham F. live stream?


Kampen West Ham mod Nottingham F. kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem West Ham og Nottingham F.?


West Ham er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.86.

Hvordan er West Ham’s form i Premier League op til kampen?


West Ham har 4 sejre, 5 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Nottingham F.’s form i Premier League op til kampen?


Nottingham F. har 3 sejre, 3 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.