18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

West Ham – Tottenham Live Stream

Last Updated on

Runde 31 i Premier League byder på West Ham mod Tottenham, som mødes på tirsdag. Kampen spilles d. 2/04/2024 kl. 20:15 på West Hams hjemmebane: London Stadium.

Hvor kan man se West Ham – Tottenham Live Stream?

Efter et nederlag til Newcastle på 3-4 i deres seneste kamp, ligger West Ham lige nu på 7. pladsen i Premier League , hvorimod Tottenham lige nu ligger på en 4. plads efter deres nederlag mod Luton på 2-1 i seneste runde. Læs vores optakt til kampen mellem West Ham vs Tottenham, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med West Ham mod Tottenham direkte via live stream.
  • Stadion: London Stadium
  • Dato: 2/04/2024
  • Kick off: kl. 20:15
  • TV Kanal: Se West Ham – Tottenham live stream på ViaPlay

West Ham – Tottenham Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Tottenham er favoritter i dette kommende opgør. West Ham er blevet givet et gennemsnitligt odds på 3.03, så der er 33.00% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Tottenhams gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 2.10, hvilket betyder, at der er 47.62% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.93, eller 25.45%.

West Ham mod Tottenham – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede West Ham et nederlag og fik ingen point. David Moyes’s hold stod overfor Newcastle i den kamp. Ved slutfløjtet viste måltavlen 3-4. I deres kamp mod Newcastle, havde West Ham den følgende boldbesiddelse: 40%. I forhold til skud på mål, havde West Ham i alt 10 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 24 skud imod sig. Imens sikrede Tottenham sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp. Ange Postecoglou’s hold var oppe mod Luton. Kampen endte med en stilling på 2-1. I deres kamp mod Luton havde Tottenham følgende boldbesiddelse : 70%. I forhold til skud på mål, havde Tottenham i alt 16 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 7 skud imod sig.

West Ham vs Tottenham Form

Ud af de seneste 10 kampe i Premier League , har West Ham vundet i to , og har scoret i 7 kampe . På samme tid har Tottenham vundet 6 gange , med mål scoret i 9 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har West Ham vundet 6 point i deres seneste fem kampe på London Stadium. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 5 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

West Ham vs Tottenham Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har West Ham en historik på 4 sejre , mens Tottenham har en historik der tæller 4 sejre , med 2 uafgjorte i alt. I gennemsnit er 2.9 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør , hvor West Ham i gennemsnit har scoret 1.3 mål pr. kamp , mens Tottenham i gennemsnit har scoret 1.6 mål pr. kamp. Sidste gang de spillede, vandt West Ham kampen med 2-1. Kampen blev spillet torsdag d. 7/12/2023, 21:15 på Tottenham Hotspur Stadium.

West Ham – Tottenham Odds på Over/Under

West Ham har formået at score i gennemsnit på 4.0 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.7 mål i Tottenham’s opgør. Ser man på disse opgør, har David Moyes’s hold scoret et gennemsnit på 1.60 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 2.40 mål i hver kamp . David Moyes’s hold har i gennemsnit scoret 2.20 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.50 mål pr. kamp.

West Ham – Tottenham Odds på Begge Hold Scorer

70% af West Ham’s seneste 10 kampe i Premier League er endt med at begge hold i opgøret scorede , mens Tottenham har set det samme ske i 80% af deres kampe. Den seneste gang West Ham ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Nottingham F. d. 17/02/2024. Et nederlag på 0-3 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Fulham d. 16/03/2024 var den seneste kamp, som Tottenham endte uden at score et mål. Det gennemsnitlige odds på 1.37 fortæller, at der er en sandsynlighed på 72.99% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på tirsdag. Det gennemsnitlige odds på 2.87 siger at der er en sandsynlighed på 34.84% for at begge hold formår at score tirsdag.

FAQ

Hvor kan man se West Ham – Tottenham live stream?


Kampen West Ham mod Tottenham kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem West Ham og Tottenham?


Tottenham er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.10.

Før kampen, hvordan præsterer West Ham i Premier League?


West Ham seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 4 nederlag, og 4 uafgjorte.

Hvordan er Tottenham’s form i Premier League op til kampen?


Tottenham har 6 sejre, 2 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.