18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Wolverhampton – Brighton Live Stream

Last Updated on

Wolverhampton og Brighton mødes lørdag d. 19/08/2023, i runde 2 af Englands Premier League, med kampstart kl. 16:00 på Molineux Stadium .

Hvor kan man se Wolverhampton – Brighton Live Stream?

Efter et nederlag til Manchester United på 0-1 i deres seneste kamp, ligger Wolverhampton lige nu på 17. pladsen i Premier League , hvorimod Brighton lige nu ligger på en 2. plads efter deres nederlag mod Luton på 4-1 i seneste runde. Læs vores optakt til kampen mellem Wolverhampton vs Brighton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Wolverhampton mod Brighton direkte via live stream.
  • Stadion: Molineux Stadium
  • Dato: 19/08/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Wolverhampton – Brighton live stream på ViaPlay

Wolverhampton – Brighton Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Brighton er favoritter i dette kommende opgør. Wolverhampton er blevet givet et gennemsnitligt odds på 3.80, så der er 26.32% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Brightons gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 1.93, hvilket betyder, at der er 51.81% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.66, eller 27.32%.

Wolverhampton mod Brighton – Statistikker og Analyse

Wolverhampton tabte deres seneste opgør. Gary O’Neil’s hold mødte Manchester United. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 0-1. Da de mødte Manchester United, havde Wolverhampton 44% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Wolverhampton de følgende statistikker: 21 skud i angreb og 15 skud tilladt mod eget mål. Imens vandt Brighton deres seneste kamp. Roberto De Zerbi’s hold spillede mod Luton. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 4-1. I deres kamp mod Luton havde Brighton følgende boldbesiddelse : 72%. I Brighton’s seneste kamp, skød de på mål 27 gange, mens Roberto De Zerbi hold tillod 9 skud imod sig.

Wolverhampton vs Brighton Form

Efter deres første 1 kampe , har Wolverhampton vundet i 0 , mens de har scoret i 0 af dem . Brighton har én sejr , og har scoret i én kamp. Ser man på hjemme- og udeform, har Wolverhampton i deres seneste fem kampe på Molineux Stadium ikke vundet nogen point. Gæsterne har ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på udbane.

Wolverhampton vs Brighton Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har Wolverhampton opnået to sejre , hvor Brighton har vundet 4 kampe . Der har også været 4 uafgjorte. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 2.9 mål pr. kamp , hvor Wolverhampton i gennemsnit har scoret 1.0 mål pr. kamp , og Brighton har snittet 1.9 pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Brighton på 0-6. Kampen blev spillet lørdag d. 29/04/2023, 16:00 på The American Express Community Stadium.

Wolverhampton – Brighton Odds på Over/Under

I deres seneste 1 Premier League kampe var Wolverhampton ikke i stand til at score et eneste mål . Imens er der i de kampe, som Brighton har spillet, blevet scoret 5.0 mål i gennemsnit.

Wolverhampton – Brighton Odds på Begge Hold Scorer

Ikke én af Wolverhamptons seneste 1 kampe har set begge hold score , mens Brighton har set det samme ske i alle deres kampe. Den seneste gang Wolverhampton ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United d. 14/08/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.70 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på lørdag er 58.82%.Et gennemsnitligt odds på 2.06 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den lørdag er 48.54%.

FAQ

Hvor kan man se Wolverhampton – Brighton live stream?


Kampen Wolverhampton mod Brighton kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Wolverhampton og Brighton har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Brighton favoritter med odds 1.93 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Wolverhampton i Premier League?


Wolverhampton seneste kamp er endt med 0 sejre, 1 nederlag, og 0 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Brighton i Premier League?


Brighton seneste kamp er endt med 1 sejre, 0 nederlag, og 0 uafgjorte.